Баранівська "Спарта" стала переможцем відкритого обласного турніру з регбі на візках

15 листопада у міському фізкультурно-оздоровчому комплексі відбувся відкритий турнір Житомирської області з регбі на візках, взяти участь у якому до Баранівки приїхали команди з трьох областей України.

За кубок боролися команди Житомирської, Київської та Рівненської областей. У результаті напруженої боротьби перемогу здобула команда баранівських регбістів "Спарта", яка на турнірі представляла Житомирську область. II місце виборола команда Київської області, а III місце посіла команда Рівненської області.

До складу баранівської команди-переможниці "Спарта" входять 4 спортсмени: Ігор Радзивіл (11), Володимир Кушко (10), Дмитро Присяжнюк (14) та Андрій Щербацький (7).

Кращим гравцем турніру став регбіст команди Київської області Олексій Чабанов.

Всі три команди були нагороджені кубками та грамотами, а також отримали подарунки, сувеніри та грошові винагороди від організаторів і спонсорів турніру.

Окрім кубка та грамоти за I місце команда Житомирської області була нагороджена кубками Житомирського регіонального центру «Інваспорт», Баранівської райдержадміністрації та грамотами і грошовою винагородою у розмірі 1 тис. грн від Баранівської міської ради.

Турнір проводився за підтримки: депутата Житомирської обласної ради Наталії Кокітко, голови Баранівської РДА Миколи Вельчинського, голови райради Сергія М’ялківського, міського голови Анатолія Душка, голови Житомирського регіонального центру «Інваспорт» Юрія Панасюка та директора меблевої фабрики «Гермес» Івана Дем’яненко.

Окрему подяку за допомогу в організації та проведенні турніру команда-переможець вислювлює директору Баранівської районної дитячо-юнацької спортивної школи Володимиру Присяжнюку, директору міського фізкультурно-оздоровчого комплексу Олександру Драгану, голові Молодіжної ради Баранівки Юлії Дем'яненко та начальнику сектору сім’ї, молоді та спорту Баранівської райдержадміністраці Надії Ошатюк.

Варто зазначити, що організатором проведення турніру виступило ГО «Життя без бар'єрів», а сам турнір - це частина соціального проекту «Сила слова. Допоможи іншому».

Джерело: baranivka.blogspot.com

Последнее изменение Пятница, 18/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework