×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі обрали переможців конкурсу дитячого малюнку «Я хочу жити в якісному світі»

10 жовтня нагородили переможців регіонального рівня Всеукраїнської виставки-конкурсу дитячого малюнку «Я хочу жити в якісному світі» у 2014 році. У конкурсі брали участь діти Житомирської області трьох вікових груп: 5-8 років, 9-12 років, 13-17 років.

Конкурс проводився з метою формування у свідомості дітей, наймолодших споживачів суспільства, асоціативного уявлення про якісну, безпечну продукцію та популяризацію руху за підвищення якості життя.

Як повідомляє прес-служба облдержадміністрації, конкурсні роботи учасники виконували за номінаціями "Я пізнаю якісну продукцію", "Ми архітектори якісного світу", "Кращий плакат на споживчу тематику".

З числа кращих робіт учасників регіонального рівня обласне журі визначило переможців у кожній номінації відповідно до вікових категорій.

У номінації «Я пізнаю якісну продукцію» перемогу здобули Анастасія Левченко (5 років), Марія Хрущова (9 років), Крістіна Гапчук (14 років).

Кращими у номінації «Ми архітектори якісного світу» стали Владислав Жуковець (6 років), Маргарита Попп (11 років), Марина Можаровська (14 років).

У номінації «Кращий плакат на споживчу тематику» перемогли Анжеліка Яковлева (8 років), Владислав Мовчан (10 років), Віталій Садовець (13 років).

n131014980

n131014980 1

n131014980 2

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework