Detach готується «розірвати» Житомир

Група, для якої не існує шаблонів, рамок і кордонів. Музикальна революція в чистому вигляді. Все це вони – Detach.

29 квітня на житомирян чекають перевірені хіти з альбому I AM, абсолютно нові треки, відеоролики про закулісне життя музикантів і дуже-дуже багато інших сюрпризів!

Примітно, що гурт має відношення і до нашого міста. Гітарист Detach Макс Стадник родом із Житомира.

DETACH, 29.04, Житомир, "КАНЬОН"

У 2010 році гурт випустив «Без ГМО», сингл «Хамелеон» та видано перший кліп на пісню «Откровение» (Одкровення), який отримав віщання в ефірі найвидатніших музичних каналів України та Росії (MTV Росія, RU Music, A-One і т. д.). У наступному, 2011 році, десь у той же час, коли перший міні-альбом та сингл стали основними і набрали популярності в українській альтернативній музиці, випустили музичне відео для «соціального» сингла «Трафик»(«Трафік»), який отримав високу оцінку від Міжнародної організації по міграції для виділення соціальних проблем в Україні.

Протягом 2012 року гастролювали по усій території України, Росії, Беларусі і Казахстана та грали на кількох фестивалях, зокрема MAXIDROM (Москва, Росія) та Нашествие (Велике Завидово, Росія) на одній сцені з Linkin Park, The Cure, Everlast, Clawfinger і т. д.
23 листопада 2012 року гурт випустив свій перший повноцінний альбом власного виробництва «Balance»(«Баланс») та зробив тур по країнах СНГ у підтримку нового альбому. Музичні кліпи для пісень («Состояние Полураспада») та («Без Нас») отримали в основному позитивний відгук та ротацію в ефірі на ведучих музичних каналах України та Росії.

Починаючи з 2014 року, гурт працював над піснями для нового альбому англійською мовою, а також над 2 новими музичними кліпами.

DETACH взялии участь у шоу «Голос країни» на телеканалі 1+1, влітку 2016 року брали участь у проекті Х-Фактор, у якому дійшли до суперфіналу, але посіли друге місце за рішенням глядацького голосування. Узяли участь у національному відборі учасника для Євробачення-2017 від України.

Склад гурту:
• Олексій Веренчик — вокал, тексти
• Денис Фандера — гітара
• Максим Стадник — гітара
• Євгеній Астафьєв — ударні
• Руслан Войтович — бас-гітара

Цікаві факти

• Режисером та продюсером усіх кліпів гурту виступає Олексій Веренчик — соліст гурту та автор текстів.

• Відеопраця на пісню «Трафик» отримала подяку від Міжнародної організації міграції.

• Перед кожним концертом усі учасники гурту обіймаються разом. Через невідому причину це дійство вони називають «Колонтитул».

• Ударник — брат української моделі, співачки, телеведучої, акторки, солістки гурту NikitA Даші Астафьевої.

• Девіз колективу — «Без вас — немає нас».

• 15 червня 2016 року виступили на розігріві у гурта «Skillet».

• Цікаво, що кожного разу учасники гурту вигадували нову історію назви гурту, поки в одному з інтерв'ю не зізналися, що все набагато простіше: тому, що Олексій має відношення до комп'ютерної графіки, назву було позичено із назви одного елемента графічної програми.

 

Последнее изменение Среда, 26/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework