У «Ракушці» відбувся креативний фестиваль, який продовжиться у День Конституції. ФОТО

Креативний молодіжний фестиваль для шанувальників сучасної молодіжної творчості відбувся у День молоді в оновленому літньому театрі "Ракушка" міського парку культури.

 

n 2706175У ньому взяли участь понад трьох сотень учасників – колективів та окремих виконавців з Житомира та області. Тут вітались усі нові оригінальні ідеї та підтримувались творчі здібності кожного індивіда. Організатори заходу – обласне та міське управління сім'ї, молоді та спорту, управління культури міської ради, за сприяння Центру боротьби зі СНІДом обласної ради, обласного медичного центру здоров'я та спортивної медицини, творчо-мистецького проекту "Академія зірок". Фестиваль мав символічну назву "Молодь – надія держави" – його організатори впевнені, що творча молодь Житомирщини незабаром стане не тільки надією нашої держави, а й її гордістю.

З привітальним словом до молоді звернулась начальник управління сім'ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації Світлана Гресь.

У мистецькій частині фестивалю брали участь молодіжні естрадні виконавці та гурти, представники кращих команд сучасного танцю та спортивних клубів. Серед них улюбленці житомирської молоді – танцювальна команда "T-Squad", зразковий ансамбль танцю "Колорит", солісти вокальної студії "Акорд", молодіжні виконавці Марія Ревінцова, Дар'я Собчук, Ольга Рибчинська, вихованці студії східного танцю "Hot Arabian Dance".

 

n 2706175 3

В рамках фестивалю відбувся фінал традиційного змагання юних леді "Чарівна Полісянка-2017", де конкурсанток оцінювали аж 12 членів професійного журі. У середній віковій категорії головну номінацію "Королева Дня Молоді-2017" отримала житомирянка Ярослава Стеценко, І та ІІ Віце-Королевою стали відповідно Анна Кіпенко (м. Житомир) та Владислава Романова (з Андрушівського району).

У старшій віковій категорії "Чарівною Полісянкою-2017" стала Юлія Нагорна (смт. Новогуйвинське), звання І та ІІ Віце Міс Полісся відповідно завоювали Валерія Горбалюк та Ольга Хромова. Усі учасниці фінального змагання юних леді отримали пам'ятні подарунки від Союзу автомотыв - ТМ "Peugeot", магазину "Мотиви Індії", фірми "Оріфлейм", весыльного салону "Я+ти", телекомпанії "Союз ТВ", компанії "Magic" та мистецького проекту "Академія зірок".
Завершився фестиваль музикою у стилі "євроденс" від хедлайнерів проекту – молодіжної групи "KRISTI".

n 2706175 2

А на вході до літнього театру було організовано "Молодіжний соціальний ярмарок", під час якого молодь мала нагоду почерпнути багато важливої для себе їнформації стосовно ведення здорового способу життя, профілактики шкідливих звичок, інфекційних захворювань та ризикованої поведінки. Соціальний ярмарок провели: Клініка, дружня до молоді ДЦМЛ, БФ "Нехай твоє серце б'ється", управління патрульної поліції у м. Житомирі, МБФ "Місія в Україну", ГО "Перспектива", "Територія здоров'я, краси та успіху", "Міжнародна антинаркотична асоціація".

Продовження заходу чекає на житомирян 28 червня у літньому театрі "Ракушка". Урочисті заходи до Дня Конституції відкриє гала-концерт щорічного патріотично-мистецького фестивалю "МОЛОДЬ ВРЯТУЄ СВІТ-2017", який об'єднає у своїй програмі кращі молодіжні творчі колективи. Під час заходу буде проводитись соціологічне опитування для молоді демонструватиметься виставка українських поробок від обласної мистецько-культурної спілки народних майстрів "Мистецьке Полісся". Проте головною інтригою стане розіграш супер-призу для глядачів.

Отож, 28 червня з 16.00 до 21.00 запрошуємо усіх житомирян у літній театр "Ракушка" міського парку культури відзначити День Конституції України.

Всі новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 27/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework