Житомирянин Василь Піддубний готується презентувати власну книжку

29 червня о 15:00 в Домі української культури за адресою вулиця В. Бердичівська, 61 відбудеться перша презентація книги “Холодне серце”, автором якої є учасник АТО Василь Піддубний.

Це не перша книжка талановитого житомирянина, проте досить важлива та знакова, як для українців, так і для самого Василя. Адже, хоч вона і написана у популярному нині жанрі фентезі, історія України, на тлі якої розгортатимуться події - цілком реальна. 

“Через події минулих років в Україні я відчув необхідність поділитись зі світом власним знанням історії батьківщини, козацтва, рідної мови, - розповідає Василь Піддубний. - Тому й повість моя - історична, хоч і казка, про козацькі часи, в ній широко висвітлене повстання Богдана Хмельницького 1648 року.

Ну а крім того, багато пригод, містики, історія кохання. Головний герой - козак Радко і мої перші читачі вже мали змогу з ним познайомитись у групі “Козацькі байки” на Фейсбуці, де я друкував уривки з книги. Думаю, читачам буде цікаво, читайте. А якщо не сподобається - претензії приймаються через Фейсбук”.

В довоєнні часи в харківському видавництві вийшла перша книга Василя Піддубного, написана під псевдонімом Стівен Робертс “Піастри, піастри!!!”, яка досі користується широкою популярністю у інтернет-спільноти та збирає схвальні відгуки. “Холодне серце”, на думку автора, не розважальна література, а більш серйозний філософський твір, що змусить читачів замислитись над багатьма речами, проте й засумувати не дасть.

Василь сподівається, що козак Радко полюбиться читачам, бо в планах - нові пригоди та випробування для героя та наступна повість.

В електронному вигляді книга з’явиться не скоро, тож усім бажаючим її прочитати варто побувати на презентації і придбати її одразу з автографом автора. Перший тираж - трохи більше 100 екземплярів, тож краще поспішити. Книжка у твердій палітурці, ілюстрована автором, об’ємом 520 сторінок, орієнтовна вартість - 100-120 гривень.

Всі Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework