Вишиті картини хірурга

  У арт-вітальні Житомирської обласної наукової медичної бібліотеки відкрилася персональна виставка вишитих картин завідуючого проктологічним центром Житомирської обласної клінічної лікарні імені О.Ф.Гербачевського, головного позаштатного проктолога управління охорони здоров’я облдержадміністрації Юрія Білоцького «Чоловічий стиль».

 На розсуд відвідувачів представлено 25 картин лікаря-хірурга. Про це повідомила завідуюча відділом обслуговування користувачів обласної наукової медичної бібліотеки Ірина Кузьменко, передає zhytomyrschyna.zt.

  Юрій Станіславович «захворів» на вишивання з десяток років тому, коли вирішив закінчити незавершену роботу своєї дружини. Різнопланові картини Юрія Станіславовича схожі на живописні полотна, тільки замість полотна та фарб він використовує канву, нитки та голку. На кожну картину в середньому, за словами автора, витрачає від одного до трьох місяців. Із кожним роком його творіння стають більш вишуканими. Дружина і дочка підтримують його захоплення і самі вишивають.

  Експозиція триватиме в арт-вітальні медичної бібліотеки до кінця червня.

 

Всі новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework