Співачка Лєна Дарк презентувала нову пісню напередодні Купала

  Напередодні Івана Купала українська співачка, наша землячка Лєна Дарк презентувала нову пісню «Ворожка». 

  Текст до пісні «Ворожка» написав Артур Арамян, музику - Роман Непомящий. «Ця пісня подобається мені тим, що вона світла і підіймає настрій, а ще тим, що в ній ідеться про жіночі мрії, які втілюються в реальне життя!», - розповідає Лєна Дарк.

  Сама співачка ворожінням не захоплюється, а ось у силу думки і самонавіювання вірить. Каже, не раз переконувалася в тому, що все надумане збувається.

  Сьогодні Лєна Дарк багато працює над популяризацією української пісні. В її репертуарі – як народні пісні в сучасній обробці, так і хіти відомих авторів нашої країни. Також артистка займається перекладом своїх російськомовних пісень на українську. Вважає, що, найперше, варто популяризувати своє, рідне.

  «Разом з журналістом, моїм хорошим другом і за сумісництвом адміністратором Віктором Мельниченком вже зробили україномовний варіант пісні «Навек твоей», написаної Олександром Воєвуцьким. Буде такий собі приємний сюрприз - твір, який полюбився слухачам в оригіналі, зазвучить по-новому», - розповідає артистка.

  Відпочити цього літа наша зіркова землячка дуже хоче, але робота не дозволяє. Нещодавно у співачки зібралася нова дружна і творча команда на чолі з Надією Олейник. «Разом ми визначилися, куди слід рухатися далі, так що цього літа маємо намір інтенсивно працювати», - ділиться Лєна Дарк.

  Послухати та скачати нову композицію співачки можна ТУТ.

Всі Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework