22 липня у Замку «Радомисль» пройде фестиваль етнічного одягу «Аристократична Україна"»

  До участі у ньому запрошують дизайнерів, народних майстрів, непрофесійних моделей, та музикантів, які грають у стилі фолк та автентичної музики. Для цього до 15 липня потрібно передати до оргкомітету фестивалю пропозиції щодо своєї участі, а також представити свої роботи. Відбір моделей для показу вбрання та аксесуарів відбувається на основі кастингу згідно з попередньо заповненими анкетами.

Організатори заходу обіцяють цікаву програму, під час якої можна буде побувати на показі-дефіле моделей в етноодязі. Також посольства держав, які представлені в Україні, покажуть колекції свого національного вбрання. А під час ярмарку можна буде придбати роботи українських дизайнерів та народних майстрів. У програмі також запланована фото-сесія моделей у представленому вбранні. Кращі із фотографій увійдуть до спеціального альбому "Аристократична Україні", повідомляє прес-служба Житомирської ОДА.

  Ті, хто бажають стати учасниками фестивалю, можуть це зробити, заповнивши онлайн-анкету, яку можна знайти на офіційному сайті замку "Радомисль".

Джерело: 103fm.com.ua

Всі новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework