Чим дивуватиме делегація із Житомирщини на цьогорічному фестивалі «Бандерштат»?

  Про це 25 липня, під час прес-конференції розповіли начальник управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської ОДА Світлана Гресь та депутат обласної ради Олена Галагуза, яка є офіційним представником оргкомітету фестивалю в нашій області.  

 «Делегація від нашої області познайомить учасників фестивалю із Житомирщиною. Ми повеземо виставку про Олега Ольжича та представимо новий колаж “Патріотична Житомирщина”, який ми робимо із художником Дмитром Раковим. Також на фестивалі “ Бандерштат” ми будемо говорити про екскурсійні програми в області», — зауважила Олена Галагуза.

  У свою чергу Світлана Гресь повідомила, що цього року в бюджеті є 10–12 тисяч гривень на участь делегації у фестивалі та додала: «Управління має змогу оплатити проїзд учасників та добові, але за вхід учасники повинні платити самі. Вже є 6 бажаючих їхати. Якщо ще хтось захоче — просимо звертатися до 30 липня».

  Варто зазначити, що на фестивалі «Бандерштат» виступатимуть зіркові гості — відомі українські гурти, серед яких: «Бумбокс», «Воплі Відоплясова», «Тартак», «Антитіла», «O.Torvald», «Скрябін» та інші. Проходитиме він три дні (з 4 по 6 серпня) у с. Рованці Луцького району. Вартість входу на територію фестивалю — 500 грн (ціна за 3 дні). Більш детальну інформацію про «Бандерштат» можна дізнатися на сайті.

  Довідково. За десятирічну історію існування, фестиваль «Бандерштат» став наймасштабнішою арт-візитівкою Волині, збираючи щороку тисячі людей з усіх куточків України та з-за кордону. Учасники не лише розважаються, а й разом шукають подальші шляхи розвитку країни як у культурній, так і в громадсько-політичній сфері.

vopli vidoplyasova 81f20

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Среда, 26/07/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework