Ілля Грицанюк: «Мистецька формація ВулБа намагалася створити незабутній захід, де панує особлива атмосфера». ФОТО

  Упродовж цілого дня житомиряни та гості міста долучалися до різноманітних активностей у межах фестивалю «ВулБа IX», який цього річ вперше відбувся у Житомирі, а до того часу, вісім років поспіль, місцем його проведення було селище Дениші Житомирського району. 

   А вже увечері, о 21:00 на вул. Михайлівській, гостей свята чекало незабутнє феєричне дійство, яким і завершився захід  — фінальне шоу фестивалю «ВулБа ІХ» від мистецької формації ВулБа, танцювальних колективів та житомирської студії вогню «Дім Сонця».  

ВулБа

  «Наш фестиваль — унікальний, він поєднує різні види мистецтва. Ми влаштовуємо його вже дев’ять років поспіль. Цікаво, що спочатку ніхто не очікував, що він збільшиться аж до таких масштабів, які має сьогодні. Спершу це був простенький захід: зібралася компанія музикантів “поджемити” на барабанах. Але поступово цей захід перетворився на повноцінний фестиваль вуличних барабанщиків просто неба.

ВулБа

ВулБа

  Ось і цього року мистецька формація ВулБа намагалася створити для житомирян та гостей міста незабутній захід, де панує особлива атмосфера, де можна просто відпочити і гарно провести час. Я дякую усім, хто долучився до організації фестивалю, дякую усім гостям, учасникам, усім присутнім, хто цього дня був разом з нами», — зазначив один із організаторів фестивалю «ВулБа» Ілля Грицанюк.   

ВулБа

ВулБа

ВулБа

ВулБа

ВулБа

ВулБа

ВулБа

   Читайте також: Виступи талановитих музикантів, художній перформанс, майстер-класи з танцю: «ВулБа ІХ» у Житомирі. ФОТО

 

Катерина Дейнека

Всі новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework