×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Кінно-трюковий перфоманс, авіа-шоу та ярмарок «Органічна їжа» – запрошуємо на 3-й Фестиваль льону

  26 серпня в село Стремигород Житомирської області  відбудеться 3-й Фестиваль льону.

  Потішити гостей шоу сучасного рівня та нагадати про важливість відродження традицій вирощування льону на Україні. Така мета третього за рахунком міжнародного фестивалю льону, передає прес-служба облдержадміністрації.

  Головні родзинки фестивалю – три виходи кінно-трюкового перфомансу лицарів «Княжої конюшні», захоплююче дух авіашоу та ярмарок «Органічна їжа»! Організатори мають намір цього року зробити фестиваль подією міжнародного масштабу, це буде шоу європейського рівня із присутніми гостями з Білорусії, Франції, Польщі, Бельгії та ПАР. 

  Гостей фестивалю чекає багато музики – від етнічної української до сучасної танцювальної. Виступатимуть – Арсен Мірзоян та гурт The Вйо.

  Також відбудеться нагородження льонарів, розгорнутий показ модного одягу з льону; етно-зона з майстер-класами; ярмарок продукції з льону. В офіційній частині відбудеться символічне вручення цеглини існуючого найбільшого льонопереробного заводу на Житомирщині для будівництва нового заводу.

  На фестивалі буде і фудзона на всі смаки, страви високої української кухні від бренду органічних продуктів All in Foody та туристичного комплексу «Услад», дитяча зона та спортивна зона з майстер-класами - айкідо та йога. 

  Девіз цьогорічного фестивалю – все органічно!

Довідково. Минулого року гостями фестивалю стали більш ніж 5000 українців, географія охоплення – від Сєверодонецька до Буковелі, були присутні народні депутати, віце-прем’єр та міністр АПК, голови ОДА. Початок свята об 11:00.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework