Житомирян запрошують провести День Незалежності в українських Карпатах

  День Незалежності в українських Карпатах: озеро Синевір, 3-х денний похід по Боржаві, термальні джерела у Косино та фортеці 24 – 27 серпня).

  Запрошуємо разом дружньою компанією піти у похід по Боржаві(3 ночі). До початку походу ми відвідаємо усім відоме озеро Синевір, про яке, навіть, знімають фільми. Потім заїдемо у Подобовець і від пам’ятки архітектури церкви Св. Миколи Чудотворця підемо у гори. За час походу ми відвідаємо: водопад Шипіт(14-метровий водоспад Шипіт), піднімемось на гори Кругла(1208 м), Граб(1374 м), Жид-Магуру (1571 м), Гимбу (1491 м), Великий Верх (1598 м), Стій (1681 м), Плай (1323 м), Темнатик (1343 м), Дзембик, або як її ще називають «Цицька» (1215 м) та завершимо наш похід у селищі Валовець, звідки переїдемо до термальних джерел у Косино та покупаємось там вдосхочу. По бажанню групи, після термальних джерел ще можна буде заїхати в Чинадійово, де відвідаємо Чинадіївську фортецю та замок Берегвар, а також палац Графів Шенборнів на зворотній дорозі) .

  !!!Зверніть увагу, даний маршрут не потребує особливих навичок та розрахований на те, щоб більше часу провести у горах, насолоджуючись неповторною красою природи. 
Виїзд планується у середу 23 серпня увечері. 

  Орієновний час прибуття в Житомир в понеділок 28.08.17 рано-вранці, щоб встигнути на роботу. Подробиці тут

Новини Житомира

Прочитано 3701 раз

Последнее изменение Пятница, 18/08/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework