У Житомирській школі відкриють творчу лабораторію для дітей з особливими потребами

   01 вересня 2017 року о 9.00 в Загальноосвітній школі №7 відбудеться урочисте відкриття творчої лабораторії для дітей з особливими потребами міста Житомира.

   Це перша в Україні творча лабораторія для дітей з особливими потребами, яка діятиме при навчальному закладі.

   Організатори творчої лабораторії: Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі», ЗОШ №7 та Житомирська єпархія Української Православної Церкви.

   Мета створення творчої лабораторії: набуття навичок з образотворчого мистецтва дітьми з особливими потребами; розвиток творчого потенціалу дітей з особливими потребами; відбір творчих робіт дітей з особливими потребами для реалізації на благодійних аукціонах, ярмарках, аби діти мали змогу отримати фінансову винагороду за свої роботи, тим самим зможуть придбати собі найнеобхідніші речі.

   Творча лабораторія щодня до обіду буде слугувати, як клас  для малювання для дітей 5,6,7 класів, у другій половині дня діти з особливими потребами збиратимуться в творчій лабораторії і тренер з образотворчого мистецтва безкоштовно проводитиме майстер – класи з малювання, ліпки з пластиліну, майстер- класи з бісероплетіння та природного матеріалу. Також діти з особливими потребами будуть переглядати пізнавальні фільми під час майстер – класів.

   Завдяки підтримки небайдужих людей вдалось відремонтувати творчу лабораторію та придбати необхідне обладнання: ламінат, двері, фарбу, інтерактивну дошку, мольберти, парти, стільці, кантовари, мультимедійний проектор, все це вдалось закупити завдяки Житомирській Єпархії Української Православної Церкви, Голові фонду «Рідний Житомир» - Людмилі Кропивницькій, Заступнику Голови Богунської районної ради з питань діяльності державних органів – Людмилі Янушевич, Дирекції Коростенського заводу МДФ, Благодійному фонду «Фонд родини Розенблат» та дитячої громадської організації «Все робимо самі».

   Урочисте відкриття розпочнеться о 9.00 святковою лінійкою і освяченням творчої лабораторії.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework