Сплеск адреналіну: Цирк Рекордів розбурхає Житомир

  До Житомира завітає Цирк «Кобзов» із неймовірною шоу-програмою світового рівня Цирк Рекордів. Лише з 28 вересня по 8 жовтня не проґавте можливість побачити шоу, яке гарантує викид адреналіну і шквал емоцій. Цирк Рекордів змусить забути про повсякденні проблеми і додасть драйву в будні.

 

  На арену цирку "Кобзов" виходять рекордсмени! Переможці циркових конкурсів, тріумфатори фестивалю в Монте-Карло, чемпіони Книги рекордів Гіннеса!

  У програмі:

  • Канатоходці з Колумбії! Сім безстрашних артистів створять людську піраміду та пройдуть канатом без страховки під куполом цирку. Цей номер офіційно зареєстрований в Книзі рекордів Гіннеса.
  • «Колесо смерті»! Дуже адреналіновий номер. Величезна металева конструкція випробує на міцність та сміливість і артистів, і глядачів. Кожен оберт колеса – загроза життя для акробата.
  • «Тесла-шоу». Унікальне видовище, яке можна побачити лише в цирку «Кобзов»! Тендітна дівчина із надзвичайними здібностями підкорює розряди п'ятиметрових блискавок.
  • «Сфера сміливості». Кульмінація екстрім-програми «Цирк Рекордів» – мотошоу від найкращих артистів Латинської Америки. Командна робота і повна довіра – ось основа цього номера. Шалена швидкість та небезпечні трюки всередині металевої кулі – за це нашим екстремалам стоячи аплодували на найкращих циркових фестивалях світу.

  Усі трюки виконуються без страховок! НАЖИВО!

Цирк рекордів

Цирк рекордів

Цирк рекордів

Цирк рекордів

Цирк рекордів

Цирк рекордів

Цирк рекордів

Цирк рекордів

Цирк рекордів

Цирк рекордів

Коли: з 28 вересня по 8 жовтня.

Де: Житомир, ТРЦ Глобал UA.

  Придбати квитки і отримати більш детальну інформацію про виставу можна в касах цирку, розташованих у місті, а також на сайті. Слідкуйте за новинами Цирку «Кобзов», підписавшись на сторінки в соціальних мережах Facebook, ВКонтакте, Instagram, Twitter і YouTube.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Понедельник, 18/09/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework