Сплеск адреналіну: Цирк Рекордів розбурхає Житомир

  До Житомира завітає Цирк «Кобзов» із неймовірною шоу-програмою світового рівня Цирк Рекордів. Лише з 28 вересня по 8 жовтня не проґавте можливість побачити шоу, яке гарантує викид адреналіну і шквал емоцій. Цирк Рекордів змусить забути про повсякденні проблеми і додасть драйву в будні.

  На арену цирку "Кобзов" виходять рекордсмени! Переможці циркових конкурсів, тріумфатори фестивалю в Монте-Карло, чемпіони Книги рекордів Гіннеса!

  У програмі:

  • Канатоходці з Колумбії! Сім безстрашних артистів створять людську піраміду та пройдуть канатом без страховки під куполом цирку. Цей номер офіційно зареєстрований в Книзі рекордів Гіннеса.
  • «Колесо смерті»! Дуже адреналіновий номер. Величезна металева конструкція випробує на міцність та сміливість і артистів, і глядачів. Кожен оберт колеса – загроза життя для акробата.
  • «Тесла-шоу». Унікальне видовище, яке можна побачити лише в цирку «Кобзов»! Тендітна дівчина із надзвичайними здібностями підкорює розряди п'ятиметрових блискавок.
  • «Сфера сміливості». Кульмінація екстрім-програми «Цирк Рекордів» – мотошоу від найкращих артистів Латинської Америки. Командна робота і повна довіра – ось основа цього номера. Шалена швидкість та небезпечні трюки всередині металевої кулі – за це нашим екстремалам стоячи аплодували на найкращих циркових фестивалях світу.

  Усі трюки виконуються без страховок! НАЖИВО!

  Коли: з 28 вересня по 8 жовтня.

  Де: Житомир, ТРЦ Глобал UA.

  Придбати квитки і отримати більш детальну інформацію про виставу можна в касах цирку, розташованих у місті, а також на сайті. Слідкуйте за новинами Цирку «Кобзов», підписавшись на сторінки в соціальних мережах FacebookВКонтактеInstagramTwitter і YouTube.

Новини Житомира

 

Прочитано 4390 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework