Бердичівлянка колосально обігнала конкуренток, отримавши титул «Фотомодель. Україна»

  Нелегкою видалася боротьба за реалізацію своєї найзаповітнішої мрії для 16-річної бердичівлянки Дар’ї Майструк. Протягом трьох літніх місяців вона напружено і не без допомоги своїх земляків виборювала такий омріяний титул «Фотомодель. Україна».

   З-поміж більше 300 учасниць дівчина з легкістю вирвалася у трійку найкращих, де на неї чекали випробування необхідною кількістю голосів підтримки. То йдучи на рівні, то випереджаючи, а то трішки відстаючи, наша землячка змагалася за першість з не менш сильною конкуренткою.

  Захоплюючи подих, бердичівляни щодня спостерігали за результатами голосування, кожного дня віддавали свій голос за Дар’ю Майструк, соціальними мережами та інформаційними сайтами Бердичева розповсюджувалися заклики підтримати цілеспрямовану, енергійну та чарівну дівчину.

  І ось наприкінці серпня дійшов до свого завершення проект «Фотомодель. Україна», результати якого організатори запланували повідомити 15 вересня. Та вже до того часу було зрозуміло, що наша землячка вирвалася уперед і перемогла з результатом у 2060 голосів.

  Подарунком для переможниці стане зйомка нового професійного портфоліо, яке є невід’ємним атрибутом кожної фотомоделі і шансом бути поміченою професійними рекламними агенціями, модними кутюр’є, в майбутньому стати обличчям відомого бренду чи підкорювати подіуми. Окрім того, на офіційному сайті проекту найближчим часом має з’явитися фотозвіт з місця зйомки та інтерв’ю з переможницею про її відчуття себе у ролі моделі та плани на майбутнє.

Світлана Семчук, rio-berdychiv.info

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework