Унікальне видовище, екстрім-програми, безстрашні артисти та не банальний клоун: Цирк Рекордів розбурхав Житомир. ФОТО. ВІДЕО

  До Житомира приїхав цирк. Здавалося б нічого особливо, у нашому місті кожні кілька місяців циркачі приїжджають на гастролі. Та цього разу на житомирян чекає особливий подарунок: цирк «Кобзов» із неймовірною шоу-програмою світового рівня «Цирк Рекордів».

   Справжні рекордсмени - переможці циркових конкурсів, тріумфатори фестивалю в Монте-Карло, чемпіони Книги рекордів Гіннеса!

цирк Рекордів

  Відразу хочеться зазначити, що ця програма припаде до душі тим, хто виступає проти використання тварин у цирку.

цирк Рекордів  Особисто про себе скажу, на виступ я йшла, як на роботу. Вже бачила багато всього, тому нічого особливого від вечора неочікувана. Але додому я повернулася з оберемками вражень і не на хвилину не пожалкувала.

  В цирк ми прийшли звісно ж з дітьми. Син надзвичайно чекав виступу на мотоциклах, які він побачив на афішах. Трошки було хвилювання за маленьку хрищеницю, все ж «кнопці» всього три рочки й чи зацікавлять її виступи артистів - було під питанням. Але про те згодом.

  А тепер по черзі.

  Цирк був би не цирком, якби там не було б клоуна. І тут не виняток, але за часту подібні персонажі бувають доволі банальними. З усією відповідальністю скажу – клоун Буба – не банальний! Реготали всі, і дорослі й діти. Особливо потішив виступ Буби на батуті. Маленький уривок ми пропонуємо переглянути й вам.

  Різноманіття номерів вражало. Акробатичні трюки на канаті, на висоті, жонглери, але відзначити хотілося б прохід по канату над ареною. Цей номер став переможцем циркового фестивалю в Монте-Карло 2017 і увійшов до книги рекордів Гіннеса. Сім безстрашних артистів створили людську піраміду та пройшли канатом без страховки під куполом цирку.

  Серед сірих буднів не вистачає адреналіну? Тоді від мене порада. Вам обов’язково потрібно сходити на виставу, щоб побачити «Колесо Смерті». Актори із Колумбії ризикуючи впасти примушували глядачів затамовувати подих.

  І нарешті, «Сфера сміливості». Описати свої відчуття доволі важко. Три мотоцикли, чотири, п’янять.. сім.. на пристойній швидкості фактично літають всередині сталевої кулі. Будь яка помилка, мінімальне перевищення швидкості чи, навпаки, сповільнення - і це може призвести до трагедії. Але ти сидиш і захопленням дивишся. І з кожним обертом твоє серце стискається все більше і більше.

  До речі, у цирку «Кобзов» дозволено відео- та фотозйомку.  Також, з артистами можна фотографуватися, абсолютно безкоштовно.

  Описувати свої емоції від побаченого можна ще довго. Але ж не дарма кажуть краще побачити на свої очі.

цирк Рекордів

  У нашому місті «Цирк Рекордів» з 28 вересня по 8 жовтня. Не проґавте можливість побачити шоу. Обіцяний викид адреналіну і шквал емоцій - Вам забезпечений.

  Однозначно Ви залишитеся задоволені, і навіть більше, дітками також сподобається обов’язково. Перевірено!

цирк Рекордів

До речі, DKSновини розігрують серед свої читачів два квиточки. Тож шукай умови на нашій сторінці у Фейсбук та не впусти свій шанс.

цирк Рекордів

P.S. Усі трюки виконуються без страховок! НАЖИВО! Тож, нерви трошки полоскоче. І одягайтеся тепленько, все ж на дворі осінь.

Новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 29/09/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework