Катерина Волошина: «Я мама трьох дітей. Це основний вид моєї діяльності: родина, чоловік і дітки»

  У Житомирі 29 вересня, у «Львівській майстерні шоколаду», відбулася презентація нової книги Катерини Волошиної «Вітри». Для авторки захід був дійсно особливим, адже вона презентувала свою книгу на «малій Батьківщині», де народилася, виросла і здобула освіту. Нині Катерина мешкає зі своєю родиною в Києві, і зізналася, що дуже хвилювалася перед презентацією у своєму рідному місті.

  Під час заходу присутні насолоджувалися верлібрами Катерини, кожен з яких вона виконувала під музичний супровід.

  «Книга “Вітри” вийшла навесні цього року і є п’ятою в моєму творчому доробку. До неї увійшли мої україномовні вірші, які я писала упродовж кількох останніх років. У Білій Церкві, у Дніпрі, у Чернігові, в Києві вже відбулася презентація моєї нової книжки. А сьогоднія вперше презентувала “Вітри” в рідному місті Житомирі, чому дуже радію. Зазначу, що в Житомирі дуже добре слухають! Адже і вірші, і музика досить складні для сприйняття. Не кожен їх сприймає з першого разу. Але в Житомирі я побачила людей, які вже не вперше чують виконання тих чи інших віршів, і їм подобається. Вони вже зовсім по-іншому їх сприймають, аніж вперше.

  Сьогодні, окрім книжки, ми з Костянтином Бушинським презентували ще й наш диск “Медляки”, який записаний спеціально для книжкового видання “Вітри”. Щодо музичного стилю, то у нас представлені різні музичні жанри. Обираємо мелодію, яка найкраще підходить до того чи іншого вірша. За два роки ми написали чотири альбоми. Це дуже багато.

  Окрім того, захід відбувався ще й з благодійною метою. Сьогодні в цій затишній кав’ярні  був представлений дитячий фонд, куди ми збирали кошти. Я дуже дякую Житомиру за співучасть, радію, що на сьогоднішню презентацію прийшло так багато людей. Я навіть побачилася з людьми, з якими дуже добре знайома. Вони теж прийшли нас підтримати, послухати вірші та музику. “Львівська майстерня шоколаду” дуже тепле, привітне та приємне місце. Тут ми виступаємо вперше»,— розповіла Катерина Волошина.

  Варто зазначити, що окрім книжки «Вітри» авторка вже видала чотири книги: “Я бачу тільки сонце”, “Біжу у сни”, “Місяць уповні”, “Театр в сиреневом раю”, а також долучалася до різних проектів, у яких використовувалися її вірші. Катерина Волошина зізналася, що планує видати ще й шосту книжку, яку хоче назвати «Кип’яток і тирса». За словами авторки, вона буде дуже цікава, альтернативна, з новими віршами, які ще не були опубліковані.

  «Я мама трьох дітей. Це основний вид моєї діяльності: родина, чоловік і дітки. А творчість для мене — це щось окреме, особливе, що тримає, що завжди зі мною і ніколи мене не покидає. І як тільки з’являється натхнення, я одразу ж пишу»,— зізнається Катерина Волошина.

om 02101713 2

om 02101713 2 om 02101713 2 om 02101713 2 om 02101713 2 om 02101713 2 om 02101713 2

Катерина Дейнека

Новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 02/10/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework