У суботу житомирян запрошують до Музею космонавтики на "Вечір Переможеньки"

  Громадська організація "Дивовижні" запрошує всіх на "Вечір Переможеньки" – подію, де спікери у форматі стендапу будуть розповідати про власні "зради" та історії своїх перемог. Організатори кажуть, що знають секрет успіху – як будь-яку невдачу можна перетворити на яскраву, цікаву та корисну подію.

  Але головне у таких невдачах – це історія перемоги – перемоги над собою, обставинами та іншими перешкодами. Крім того, у програмі – інтерактивна вікторина, призи, солодощі, цікаві знайомства та спілкування, пише Житомирська хвиля.

  Захід проводять для громадських діячів, ініціатив, організацій та активних жителів міста. Проходитиме він цієї суботи з 16:00 до 19:00 в Музеї Космонавтики. Для участі потрібно заповнити онлайн-форму https://goo.gl/r3Fniv

  Організаторами є Міжнародна неурядова організація "Пакт" та громадська організація "Дивовижні" за фінансової підтримки Агенції США з міжнародного розвитку (USAID). "Пакт" – міжнародна неурядова організація, що, зокрема, реалізує проект «Долучайся!», метою якого є підвищення обізнаності та рівня участі громадян у громадській діяльності. "Дивовижні" – громадська організація, яка займається розвитком соціальної відповідальності шляхом залучення містян до змін, а також сприяння ініціативам місцевих активістів.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework