×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Бердичеві молодь провела фотоквест

Доки за вікном ще не зовсім зимна погода, молодь із БМГО «Фенікс» вирішила розважитись. Потрібно було обрати щось веселе та неординарне. «Хотілось відірвати наших волонтерів від рутини життя та порадувати їх веселою розвиваючою грою.

Обрали поширену у всьому світі гру - «фотоквест», яка дає змогу творчого мислення та втілення у життя самих неординарних ідей», - розповідає організатор фотоквесту та голова БМГО «Фенікс » Любов Трибун.

Як повідомляє «Бердичів Діловий», протягом трьох годин, дві команди - «Журналісти» та «Аніматори», кожна складена із сімох позитивнозаряджених підлітків, бігали містом озброєні одним лише фотоапаратом та наввипередки виконували завдання, серед яких були такі : Бердичів - місто контрастів, фото із місцевою знаменитістю, усі кольори веселки на одній фотографії та багато-багато інших.

«Мені дуже сподобався фотоквест. Я дуже рада, що нас зібрали у такій веселій грі, де можна було проявити свою фантазію, свій запал та азарт. Під час квесту ми усі ще більше здружились, повеселились та отримали величезний заряд позитиву на усю неділю. Цей день надовго залишиться в пам’яті, бо був насичений різними веселими та незабутніми пригодами, а також перемогою моєї команди», - розповідає учасниця фотоквесту Арміне Восканян (команда «Журналістів»).
«Повеселився сам - розваж і інших» - за таким законом живуть усі волонтери «Феніксу», тому вже почали планувати більш масштабніший фотоквест для усіх бажаючих про який ви незабаром дізнаєтесь.

n0311141307

n0311141307 1

n0311141307 2

n0311141307 3

 

Последнее изменение Понедельник, 03/11/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework