Ідея для фотосесії в Житомирі: будиночок баби яги

  Багато хто думає, що в нашому місті практично немає локацій для цікавих фотографій, але це не так, розповідає photo.ztgo.com.ua.

 

 

 Незважаючи на те, що Житомир – це відносно невелике місто, тут є багато міць, де можна зробити цікаве фото. Сьогодні хочемо розповісти про одне чудове місце для фотосесії, в якому можна зробити приголомшливі фотографії.

  І все ж таки, де можна сфотографуватися в образі відьми?

  Комплекс сімейного відпочинку «New Island» знаходиться в смт. Новогуйвинськ, вулиця Моторна 8. Крім великої, красивої і мальовничій території, басейну і альтанок, там є дитячий майданчик. Особливістю цього майданчика є те, що на ній розташований будиночок на курячих ніжках. Це місце чудово підійде для фотосесії, якої ще ні в кого не було. Ідея полягає в наступному: одягти костюм відьми або інших вигаданих казкових персонажів і зробити фантастичні фото! Цей образ можна обіграти по-різному – від сексуального до страхітливого. На це місце бажано їхати в вечірній час, тоді фотографії виходять найбільш атмосферними. Майданчик розташований в сосновому лісі, так що ні в кого не виникне сумнівів про правдоподібність цієї локації.

  Тільки задумайтесь, таких фотографій ще немає ні в кого. Саме тому, цей будиночок допоможе вам зібрати багато лайків і здивувати всіх навколо. Чудова ідея для святкування дня народження, вечірки, дівич-вечора або корпоративу.

New Island

 

Последнее изменение Вторник, 14/11/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework