×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Бердичівським військовим провели екскурсію рівненським музеєм

2-го листопада 2014 року Рівненський обласний краєзнавчий музей відвідали бійці 26-ої Бердичівської артилерійської бригади, які проходять навчання на Рівненщині. Вони ознайомились з музейною  експозицією, відкритим майданчиком   «Пам’ятки техніки ХVІІ-ХХ століть на території музею та побували у парку «Лебединка».

Про це повідомляють у Рівненському обласному краєзнавчому музеї.

Воїни, які представляють різні куточки України, з великим інтересом оглянули виставку зброї «Музейний арсенал», експозиції, присвячені Берестецькій битві 1651 року та діяльності Української Повстанської Армії на теренах Волині у роки Другої світової війни. Особливо артелеристів зацікавила картина художника Юзефа Менціни Кжеша  «Битва під Оршею 1514 року», на якій відображена перемога об’єднаного українсько-польсько-литовського війська над московською армією, та репродукція картини сучасного київського художника Юрія Нікітіна «Богиня Мінерва веде князя Костянтина Острозького до перемоги в битві під Оршею».  

Українські воїни подякували музейникам за збереження та відтворення історичних сторінок військової слави рідного народу.

n0411141322

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework