×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирське «Сонечко» їде до Італії

На минулому тижні відбулася офіційна зустріч в.о. Житомирського міського голови Любов Цимбалюк з Президентом Міжнародного арт-фестивалю «Молодіжне літо в Італії» Карлом Девоті та директором Житомирського обласного центру хореографічного мистецтва «Сонечко» Михайлом Гузуном.

Італієць вже не вперше є гостем нашого міста. У цьому році Карло Девоті відвідав Житомирський національний агроекологічний університет та міську школу хореографічного мистецтва.

Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Щорічно влітку на фестивальну базу в Італію за запрошенням Карла Девоті з'їжджаються талановиті молодіжні колективи з усього світу.

У наступному році в Мілані відбудеться Всесвітня виставка «Експо-2015» і Карло Девоті сподівається на сприяння міської влади, і  участь вихованців ансамблю «Сонечко» у заході.

«Артисти хореографічного ансамблю «Сонечко» представлять патріотичні програми з використанням української символіки. Вони завжди високо тримають професійний рівень і гідно представляють Україну перед світовою громадськістю»,- зазначила Любов Цимбалюк.

n0411141325

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Последнее изменение Вторник, 04/11/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework