За два роки оренди будинку Вадим Рабінович заплатив до 8 млн гривень. Таємно…

  Народний депутат України Вадим Рабінович знову опинився в центрі уваги через приховування прибутків.

   Інформацію про це опублікував на своїй фейсбук-сторінці журналіст Василь Крутчак. 

  «Давид Рабінович, коли ви в прямому ефірі телеканалу NewsOne заявляли про мою причетність до так званого «яєчного замаху» на вас, то такі заяви необхідно підкріплювати конкретними фактами!

  От, наприклад сьогодні я звернувся до НАЗК ​з повідомленням про виявлення недостовірних відомостей та ознак незаконного збагачення у деклараціях народного депутата України Рабіновича Вадима, поданих за 2015 та 2016 роки, а також я звернувся до НАБУ з ПОВІДОМЛЕННЯМ про вчинення кримінального правопорушення (в порядку ст. 214 КПК України) і всі свої повідомлення на відміну від вас, Давид, я підкріпив фактами», - написав Крутчак.

  Нагадаємо, що Вадим Рабінович публічно звинуватив журналіста у причетності до замаху на нього. Натомість Василь Крутчак подав до Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) заяву про фальсифікації Рабиновичем своїх податкових декларацій. 

  Як повідомляє інформаційна агенція «Українські новини», у заяві йдеться про те, що нардеп приховав у деклараціях про доходи за 2015 та 2016 роки орендований будинок в Обухові площею 600 кв. м. За підрахунками Крутчака, за 2 роки витрати на оренду становлять від 5,8 до 8,4 млн гривень. Таким чином, загальна вартість оренди значно перевищує визначену законом межу – 344,5 тис. грн. 

  Раніше Василь Крутчак опублікував документи, які свідчать, що Рабінович приховує громадянство Ізраїлю, де він сплачує незадекларовані в Україні соціальні внески.

 

Прочитано 4361 раз

Последнее изменение Четверг, 30/11/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework