Юлія Салацька створює незвичні фото, які передають зв'язок людини із природою

  Сьогодні фотографом себе може називати кожен, хто має фотоапарат чи камеру в телефоні. Проте виражати у фото свої емоції - вдається не всім.

  Юлія Салацька з дитинства почала цікавитися фотографією, тому що саме це допомагає передати всю красу та глибину навколишнього середовища. Любить фотографувати людей на фоні природи, так можна передати зв'язок людини із природою. Вона поділилася з нами тим, як почала розвивати себе в цій сфері.

  Як почали займатися фотографуванням?

  Я з дитинства почала цікавитися саме мистецтвом фотографії, але фотографувати самостійно почала нещодавно. Саме за допомогою фото можна передати атмосферу що навколо тебе.

  Що вас надихає?

  Мене надихає музика. Зазвичай це інструментальна музика, саме вона допомагає відчути потрібні емоції й тоді фото виходять найбільш глибокими й гармонійними. Є ще близька мені людина, яка є для мене важливо. І саме їй я присвячую більшість своїх фотографій. Також, не можу не сказати, про героїзм військових, які обороняють нашу Україну, вдячність до них часто знаходить відбиття у моїх фото.

n 20121715 2

  Що найбільше любите фотографувати?

  Люблю фотографувати природу, а також людей, в озеленених місцях, саме такі фотографії передають зв'язок людини із природою. На мій погляд фото на фоні природи, є найбільш живими, гармонійними.

  Чи навчалися ви цьому мистецтву?

  На професійному рівні не навчалася. Читала безліч інформації в Інтернеті на тему фото. Мої фото більше аматорські ніж професійні.

n 20121715

  Якими були ваші перші фото?

  Свої перші фото я зробила в дев’ять років, звичайно тоді вони були не настільки продумані як зараз. Я їх і досі зберігаю, бо вони нагадують мені про те, що старання завжди нагороджуються. В одинадцять років я виборола третє місце у міському конкурсі фотографії на тему «Архітектура», та перше місце в Житомирській області на тему «Життя диких тварин».

  Хто ваш ідеал серед фотографів?

  Ансель Адамс – один з видатних фотографів всіх часів. Найбільше він став відомий своїми чорно білими знімками американського заходу. Попри те, що технології розвиваються, він зумів на той період часу, передати глибокі думки в своїх фото. Дивлячись на його фотографії, хочеться поринути у той світ, який зачаровує душу і серце.

  Плануєш пов’язати своє життя із фотографією?

  Так, в мене взагалі великі плани на майбутнє, але єдине у чому я впевнена, це те що я не покину цей вид мистецтва і буду розвиватися в ньому надалі. Я хочу стати журналістом, а вміння робити фотографії там теж знадобляться.

25529825 169247690345653 1988666277 n

21706354 169247773678978 1882220892 o

Лідія Жуковець

Последнее изменение Среда, 20/12/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework