×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На благодійних кінопоказах студенти Житомирського технологічного університету збирають кошти для військового госпіталю

Студентський ректорат Житомирського державного технологічного університету спільно зі Студентською Координаційною Радою запустили благодійний проект “Понеділок, що надихає”, в рамках якого по понеділках в кінотеатрі “Україна” влаштовуватимуть покази фільмів.

Зокрема, у соціальній мережі студентам ЖДТУ спочатку пропонують обрати фільм, який вони хотіли б переглянути на великому екрані разом з друзями та одногрупниками. За результатами голосування цього понеділка перемогла стрічка “Горько-2″, подивитися яку зібрався цілий зал, - повідомляє прес-служба Житомирського державного технологічного університету.

Як розповів студректор університету Владислав Савіцький, вартість квитка на такі студентські кінопокази становить лише 10 гривень. Фільми обирають з числа тих, що вже були раніше в прокаті, а також на майбутнє планують просто давати кіно на своїму носієві.

Усі виручені від заходу кошти студенти витратять на потреби поранених військовослужбовців Житомирського госпіталю, куди збираються з візитом найближчим часом.

Савіцький також додає, що завдяки проекту вдається влаштовувати дозвілля студентів і одночасно збирати гроші на благодійні напрямки роботи вузу.

Наступний кінопоказ мають провести 17 листопада і так з певною періодичністю по понеділках кілька разів на місяць. Крім госпіталю, кошти підуть на придбання новорічних подарунків для вихованців місцевих дитбудинків.

n0511141388

n0511141388 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework