Група початківці Different Tones: Вирішили грати разом, щоб відволіктися від буденного і присвятити частину свого життя музиці

  Молодіжна група Different Tones вони лише декілька місяців як розпочали свої репетиції. Початківці, тому грають для себе в студії, та тільки починають думати про концерти. Я поспілкувалася з Батирєвою Анастасією вокалісткою групи.

  - Анастасіє, розкажіть чому Ви обрали для своєї групи саме таку назву Different Tones?

  - Ця назва з'явилася не так давно, за чашкою чаю, та вечірніми посиденьками, тому вона може ще змінитися. Запропонував її наш бас-гітарист, пояснивши це тим, що у нашій банді ми всі абсолютно різні, але є щось таке, щось духовне, що нас об'єднує. Ідея дуже цікава і навіть філософська. Ми таке любимо.

  - Яка історія створення гурту?

  - Історія почалася з того, що ми усі зустрілися під час підготовки до майбутнього флешмобу, в житомирському магазині музичних інструментів «Навігаторі». Там ми придивилися один до одного та подумали: «Чому б ні?» Через кілька місяців до нас приєднався наш любий барабанщик, за що ми завдячуємо власникові репетиційної бази, де у нас проходять репетиції. Вирішили грати разом, щоб відволіктися від буденного і присвятити частину свого життя музиці.

  - Який колектив групи, та з кого він складається?

  - Наша група складається з п'ятьох чоловік: я вокал та гітара, Тарас бас-гітарист, Катерина ритм-гітаристка, Костянтин соло-гітарист, та Микита наш барабанщик.

  - Який у Вас репертуар?

  - У репертуарі в нас пісні The Beatles, Aerosmith, Rolling Stones, Genesis, Sweet, Guns'n'Roses та багато інших. Зазвичай обираємо те, що б подобалося всім та щоб був цікавий матеріал для нас.

  - Плануєте в майбутньому записати свій альбом?

  - Поки ми відчуваємо, що недостатньо готові в плані техніки. Поки подумуємо десь виступити. Але все може бути. Віримо у краще.

  - На яку аудиторію орієнтуєтесь?

  - Орієнтуємося не лише на молодь. Думаю, наша музика сподобається і більше старшому поколінню.

  - Думали над тим хто буде писати тексти для групи?

  - Я думаю в майбутньому писати пісні. На гармонії музики у нас розуміється Катерина, хлопці круті віртуози, тому впевнена, що мелодію писатимуть вони.

   - Поділіться планами на майбутнє?

  - Стосовно планів на майбутнє - це питання номер один. Куди заведе доля. Але плануємо продовжувати займатися музикою, малюванням, тобто творчістю.

n 2701182 2

n 2701182 3



Лідія Жуковець

Новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 29/01/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework