Уперше в Житомирі з великим сольним концертом виступила співачка Лєна Дарк. ФОТО

  Уперше в Житомирі 2 лютого з великим сольним концертом виступила співачка Лєна Дарк.

   Дійство відбулося в концертній залі Телецентру за підтримки Телеканалу "Житомир". 

  Лєна Дарк виступає в різних куточках країни і давно хотіла дати сольний концерт для земляків. І ось випала нагода подарувати жителям Житомирщини свої найкращі та нові пісні. Пісні для Лєни Дарк пишуть відомі українські та зарубіжні автори, левова частина з яких створена "зірковим" автором Олександром Воєвуцьким, житомирським поетом, журналістом Віктором Мельниченком та популярним українським композитором і аранжувальником Романом Непомящим. Зокрема, цього вечора відбулась прем’єра пісні "Сердце без руля".

лана дарк1

  У залі та на сцені зібралися друзі - давні та ті, хто став другом артистки після цього концерту. Адже «щирість, відкрите серце та любов, яку випромінює, артистка, не залишає байдужим нікого», - діляться глядачі. Тому спілкування продовжується після концертів під час фото- та автографсесії, а далі шанувальники спілкуються зі співачкою в соцмережах.  

  "У залі панувала щира дружня атмосфера. Як підкреслив ведучий вечора Віктор Мельниченко, тут дійсно зібралася велика родина", - ділиться керівник Спортивно-культурного клубу с. Троковичі (Оліївська ОТГ) Віктор Рудик.

  На запрошення Лєни Дарк, за підтримки її директора Валерії Піляєвої, концерт змогли відвідати більше сотні дітей та їх батьків із с. Троковичі. Також у залі були присутні військовослужбовці, які радо відгукнулися на прохання дітей сфотографуватися всім разом на згадку. 

  У концерті також взяла участь спеціальна гостя - актриса, ведуча, учасниця телешоу «Розсміши коміка» Ірина Єфімова. Її гумористичні номери стали родзинкою вечора.

  Ті, хто не зміг потрапити на концерт, незабаром зможуть побачити його в телеверсії.

лана дарк2

Прес-служба Лєни Дарк

Новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 05/02/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework