×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі визначилися, яким буде пам’ятник Олегу Ольжичу

7 листопада в прес-центрі міської ради відбулося засідання журі для розгляду конкурсних проектів на кращу скульптурну пропозицію пам'ятника Олегу Ольжичу на розі вулиць Перемоги і Олега Ольжича.

На засіданні були присутні члени журі: Святослав Буланов, Олена Галагуза, Валерій Герез, Валерій Головатенко, Андрій Іванюк, Василь Кондратюк, Роман Котюк, Геннадій Махорін, Віктор Мединський, Георгій Мокрицький, Олександр Прищепа, Сергій Сухомлін, Євгенія Черкасова.

Про це повідомляють на сайті міської ради.

Відкриваючи засідання, начальник управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Євгенія Черкасова, поінформувала: «На розгляд було представлено три роботи скульпторів, оскільки конкурс є відкритим, автори робіт не вказані, а пронумеровані».

Вона також висловила сподівання на те, що сьогодні члени журі підтримують один із проектів: «Конкурс триває майже 7 років і відтягувати його немає сенсу. Раніше проводились громадські  обговорення конкурсних матеріалів, ми вислухали пропозиції мешканців нашого міста та врахуємо їх».

Найкращим проектом, за який віддали свої голоси 10 членів журі, визнана робота скульптора Василя Фещенка, дизайн Юрія Дубініна.

n1011141435

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework