Житомир стане другим містом, в якому покажуть фільм про добровольця, котрий вижив під Іловайськом

   Презентація фільму відбудеться цієї суботи в кінотеатрі "Україна". До цього кінострічку зможуть переглянути лише жителі столиці. Епічна драма, знята режисером Павлом Когутом, є екранізацією однойменної п'єси Дмитра Корчинського.

 

   Головний герой стрічки – боєць добровольчого батальйону Сашко, який, виживши після обстрілу під Іловайськом, пробирається до своїх, і дорогою зустрічає найнеочікуваніших супутників і ворогів. Це історичні постаті, які пов'язані з Україною. Серед них, наприклад, давньоруський князь Всеволод, гетьман Ханської України Петро Іваненко, Нестор Махно.

   У фільмі звучить музика у виконанні кобзаря, лідера гурту "Хорея Козацька" Тараса Компаніченка. Серед пісень музичного супроводу є і сучасні, і такі, що відповідають історичним періодам, представленим у стрічці. Однією з особливостей фільму є те, що серед акторів, які в ньому знімалися, багато бійців добровольчих батальйонів та Збройних сил. Зокрема, Артем Безверхий – учасник оборони Донецького аеропорту, Анатолій Пашинін, відомий російський та український актор, який після початку АТО став бійцем Української добровольчої армії, парамедик Юлія "Тайра" Паєвська, яка очолює підрозділ "Янголи Тайри".

   Побачити фільм житомиряни та гості міста зможуть цієї суботи в кінотеатрі "Україна" о 15.00. Вхід вільний.

Джерело: Житомирська хвиля

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework