В новому сезоні «Битви екстрасенсів» бере участь чорний таролог з Бердичева

  На телеканалі СТБ 11 березня стартував новий, вже 18-й за рахунком, сезон відомої багатьом українцям програми «Битва екстрасенсів».

 

  Участь у ній беруть представники різних міст і сіл України, і навіть з-за кордону, котрі запевняють, що мають надзвичайні екстрасенсорні здібності та прагнуть позмагатися за звання найкращого.

  Відношення до такого роду телепередач у кожного різне. Хтось дійсно вважає, що люди з надможливостями існують і здатні допомогти тим, хто має проблемні ситуації або ж у відчаї не має іншого виходу, як звернутися за такою допомогою до цих людей. Інші ж скептично стоять на своєму і наголошують, що все награно та підлаштовано – кожному, як то кажуть, своє.

  Цього разу пробують свої сили у популярному проекті стандартно 12 учасників, які попередньо пройшли відбірковий тур і вважають себе найсильнішими. Серед них, як виявилось, є й дівчина з Бердичева Світлана Павлюк. Така коротка інформація про бердичівлянку розміщена на офіційному сайті телеканалу СТБ. Саме тут вона про себе коротко розповіла, наголошуючи на тому, що являється чорним тарологом і що заради участі в «Битві екстрасенсів» відмовилася від коханого чоловіка та вже запланованого весілля.

  За здібностями дівчини та тим, як вона проходить випробування, бердичівляни та жителі інших міст і сіл України можуть спостерігати, дивлячись випуски проекту щонеділі на вищевказаному телеканалі.

Джерело: rio-berdychiv.info

 

Последнее изменение Среда, 21/03/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework