6 закладів на Житомирщині, які мають літні басейни

  Хоча на вулиці далеко ще до літнього тепла, але як кажуть: «готуй сани влітку». Так і ми пропонуємо Вам огляд закладів, які мають літні басейни, щоб Ви точно знали, куди піти, коли настане час і захочеться поплавати.

  1. Розважальний комплекс «New island»

  Басейн побудований зовсім недавно. Даний комплекс знаходиться в с. Новогуйвинськ. На території закладу є 2 басейни: дорослий (довжина 30 м, ширина 10 м, глибина 180 см) з плавним заходом і дитячий - 10 на 5 метрів. Навколо басейнів зростає газон, по периметру розташовані лежаки.

n 23031813 1

  2. Комплекс сімейного відпочинку "вДрова"

  Басейн, лазня на дровах, ресторан - це все знаходиться на території комплексу.  Розташований центр у сосновому лісі, так що ви вдосталь насолодитеся чистим повітрям.

  Фішка цього комплексу - тут все навколо зроблено для вечірок біля басейну (як в американських фільмах). Це крутий бар, сучасні парасолі і зручні лежаки. Ті, у кого День народження влітку, не пропустіть шанс влаштувати тусовку року! Вартість абонемента в басейн - безкоштовно для всіх відвідувачів комплексу. Потрібно заплатити тільки 100 грн. за лежак. Також тут є готельні номери, тому обов'язково рекомендуємо відвідати цю зону!

  Адреса: село Кам'янка, 2-ий провулок Арзамакіна, 27.

n 23031813 1

  3. Оздоровчий комплекс "Гайки"

  Басейн відкрився в 2017 році в перших числах червня.  За характеристиками є доволі великим: його довжина 30 метрів, а глибина 180 см.  Любителі плавання обов'язково оцінять!

  Зручно те, що можна замовляти їжу з ресторану і її вам винесуть прямо до басейну. Тут є і кальян, і винна карта. Ви зможете випити і поїсти під парасолькою, лежачи на шезлонгу. Погодьтесь, справді ідеальний відпочинок! З мінусів - бетонний паркан, який псує загальне враження. Адже решта території комплексу потопає в зелені. 

  Адреса: Житомир, провулок Сухий яр, 12

n 23031813 1

  4. Комплекс "Золоте руно"

  Комплекс «Золоте руно» - гарне місце для літнього релаксу, де можна полежати на сонечку і покупатися, а також просто відпочити з усіма членами сім'ї. Якщо ви зголодніли, можна перекусити в ресторані зі справжньою грузинською кухнею і колоритом. Також на території закладу є спа-комплекс.

  Адреса: вул. Покровська, 271

n 23031813 1

  5. "Королівська бочка"

  Басейн в даному комплексі відрізняється від попередніх наявністю підсвічування, що створює ефект дискотеки, гейзера і водоспаду. Басейн має різну глибину, що буде зручно для батьків з дітьми. Максимальна глибина - 180 см. Також на території закладу є лазні, доступні спа-послуги і, увага, зовсім нещодавно відкрився аквапарк!

 Тому тепер тут точно варто побувати!

  Адреса: вул. Івана Гонти, 68. 

n 23031813 1

  6. Готельно-ресторанний комплекс "Царівка".

  Заклад розташований в Коростишівському районі, село Царівка (50 км від Житомира), але ми гадаємо, що таке місце варто внести в наш рейтинг.

  «Царівка» - це готельно - ресторанний заміський комплекс, який розташований в сосновому лісі, поблизу мережі зарибнених озер.

  Сучасний і стильний дизайн готелю та ресторану затишно розмістилися на просторій лісовій території з власним озером та басейном, тут працює привітний персонал, комфортабельні номери, смачна кухня і найчистіше повітря - все це робить готельний комплекс « Царівка » ідеальним місцем відпочинку від міської атмосфери. Адже саме можливість першокласно провести час є такою довгоочікуваною й заслуженою нагородою наприкінці напруженого робочого дня.

n 23031813 1За інформацією moemisto.ua

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework