Чим закінчились вокальні бої для олевчанина Віктора Данюка. ВІДЕО

  Глядачі телеканалу 1+1 побачили другий випуск «вокальних боїв» проекту Голос країни-8, в рамках якого тренери Сергій Бабкін, Джамала, Потап і Тіна Кароль сформують зі своїх учасників дуети для виступу на сцені. Переможцем з «батлу» вийде лише один артист, іншого вокаліста наставники зможуть «вкрасти».

 

  Цієї неділі, 25 березня, у «вокальному бою» зійшлися олевчанин Віктор Данюк та Катерина Сєвєрова. Вони виконали пісню Stevie Wonder ft. Ariana Grande «Faith». Виконавці неабияк запалили публіку. Нажаль, Віктору не вдалося пройти у наступний раунд Голосу країни і він покинув проект, - пише olevsk.com.ua.

  Варто відзначити, що Віктор Данюк отримав масу позитивних коментарів від тренерів вокального шоу. За те, щоб він продовжив свою участь виступив і Сергій Бабкін.

  Не менш вражаючими були і слова Тіни Кароль про Віктора Данюка: «Вітя, я тобі настільки вдячна! Ви би знали, з якою любовю він відносився до Каті. Таких хлопців, хороших хлопців, зараз мало. І мені б дуже хотілося б, щоб мій Вєня (ред. Син Тіни Кароль) хоча б трішечки був схожий на тебе по інтелігентності. Дякую тобі!»

n 2701181 1

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework