Якого кольору поцілунок: Житомир зібрав книжки з усієї України. ФОТОРЕПОРТАЖ

  З п'ятниці по неділю, 23‒26 березня, в Житомирі відбувався ІІ книжковий форум «ДієСлово».

book 2  Море емоцій, експозиції 15 видавництв, спілкування з письменниками під час творчих зустрічей з ними, автограф-сесії, участь в багатьох майстер-класах, круглі столи, поетичний марафон,  — все це чекало на учасників заходу.

  Для справжніх поціновувачів літератури книжковий форум став справжнім святом мистецтва та книги. Окрім того, що тут можна було познайомитися з багатьма авторами та поспілкуватися з ними, на всіх охочих чекали різноманітні активності, аби захід був ще цікавішим.

  Але головною винуватицею події, звісно ж, стала її величність книга. Придбати ту книжку, про яку давно мріяли, та ще й, цілком можливо, з автографом автора (ред. якщо вам пощастило і цей письменник чи поет був присутній на книжковому форумі) — хіба ж про кращий приємний подарунок можна мріяти, якщо ти книгоман і дуже любиш читати? А книжкова продукція, між іншим, на форумі була з багатьох відомих українських видавництв.   

  Зокрема, на заході була представлена література різних жанрів. На світлинах в цьому матеріалі ви можете переконатися в цьому, адже ми показали на фото деякі з книг. Актуальною темою, яка не може залишити байдужим, це тема війни, революцій. Літературу такого спрямування теж можна було побачити на заході.

book 2

  Окрім того, дивлячись на ці атмосферні світлини, ви можете задати собі питання, згадати, або ж просто задуматися:

  Якою була моя перша книга?

book 30

  Якого кольору поцілунок?

book 12

  У чому ж таємниця справжньої дружби?

book 27

  До речі, придбати продукцію на книжковому форумі можна було й за допомогою банківської картки, адже працювали термінали.  А для тих, хто ще не був записаний до бібліотеки, на книжковому форумі пропонувалося записатися до неї.

book 2

 Звісно ж, можна по-різному ставитися до книг і, наприклад,  говорити, що паперові книжки скоро витіснять і замінять електронні і все в такому ж дусі. Але ж є й такі серед справжніх, книголюбів, поціновувачів літератури,  які переконані, що доки люди любитимуть читати, доки усвідомлюватимуть, що вдихнути цей дивовижний аромат поліграфічної продукції, відчути неймовірний запах книги, доторкнутися до її хрустких сторінок, відчути на дотик та отримати чудові емоції та незабутні враження від часу, проведеного з книгою в руках, доти, звісно ж, житиме книга. І разом з людьми-песимістами, завжди є й читачі з оптимістичними поглядами щодо майбутнього книги, які переконані, що паперова книга все  ж не зникне.

book 1

book 2

book 3

book 2

book 2

book 2

book 2

book 2

book 2

book 2

book 2

book 2

book 2

book 2

book 2

 

book 2

book 2

book 2

book 2

book 2

book 2

book 2

book 2

book 2

book 2

Читайте також: У Житомирі стартував ІІ книжковий форум «ДієСлово»

 

Последнее изменение Понедельник, 26/03/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework