До Житомира з'їдуться художники з усієї України

    У межах відзначення Днів Європи у Житомирі відбудеться  ІІІ Міжрегіональний живописний пленер  «Житомир VPozytyvi». Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

    З 11 до 18 травня фахівці живопису та портретного нарису з різних міст та регіонів України працюватимуть в історичній частині Житомира (вул. Кафедральна, Замкова гора, Голова Чацького, парк культури та відпочинку тощо) та інших районах міста та його мальовничих околиць (Гідропарк, Зарічани, Тригір’я, Дениші тощо). Організатор Пленеру: управління культури Житомирської міської ради.

  Захід проводиться  з метою сприяння активному творчому обміну та взаємозбагаченню різних образотворчих шкіл і напрямів України, популяризація сучасного візуального образотворчого мистецтва.

  Пленер  «Житомир VPozytyvi» проводиться у жанрі «олійний живопис», «портретний нарис» раз на рік.

  Відбір учасників Пленеру здійснюватиметься Оргкомітетом до 10 травня 2018 року на основі надісланих на e-mail: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript. у електронній формі документів та матеріалів:

  • Заявка-анкета (завантажити тут);
  • Копія паспорту із зазначенням адреси реєстрації та копія ідентифікаційного коду.

   За підсумками творчих завдань буде визначено по одній кращій роботі у кожній з двох обов'язкових номінацій, організовується виставка відібраних робіт. Також буде проведено інтернет-голосування на  приз глядацьких симпатій.

  Адреса та контакти Оргкомітету: 10014, м. Житомир, вул. Велика Бердичівська, 21, тел/факс 0412 437977 e-mail: E-mail: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.. Координатори по роботі з художниками-учасниками Пленеру: Дубініна Олена Павлівна – директор художньої школи Житомирської міської ради, моб.тел: 067 683 16 25, Валуєва Наталія Ігорівна – директор Дому української культури, моб.тел: 098 599 45 50.

Джерело: Житомирська міська рада

 

Последнее изменение Четверг, 10/05/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework