Розваги, концерт, байк-шоу, експозиція моделей літаків: як у Житомирі збирали кошти на реставрацію легендарного літака. ФОТО

   У суботу, 12 травня, в парку культури та відпочинку ім. Юрія Гагаріна з самого ранку стартувала непересічна подія —  перший в місті Житомирі захід, який об'єднав на одному фестивальному майданчику активності, що символізують найзаповітніші дитячі мрії.

     Мова йде про фестиваль «Крила».  Надзвичайно важливою є мета заходу — привернути увагу житомирян до питання реконструкції легендарного літака ТУ-104а. Окрім того, на фестивалі відбувався збір коштів на реконструкцію цього крилатого велетня. Нещодавно ми робили окремий фоторепортаж з цього місця. Його ви ми можете переглянути за цим посиланням. Мета заходу дійсно надзвичайно важлива. Цей об'єкт — ТУ-104а  — може стати окрасою Старого Бульвару, якщо, звісно ж, його таки реконструюють. Зокрема, під час фестивалю учасники заходу, відвідувачі, всі охочі могли придбати силіконові браслети "Літаку - Крила!". І вже всі ці зібрані кошти підуть на реновацію літака ТУ-104а. Варто було лише знайти волонтерів в імпровізованому містечку розваг, на території парку, де відбувався фестиваль, і придбати браслети впродовж всього суботнього дня, з 10:00 до 22:00.

   Повертаючись до за ходу, зауважимо, що фестиваль «Крила» відбувається за ініціативи Молодіжної громадської організації «Зерно», підтримки та сприяння управління культури Житомирської міської ради, управління культури та туризму, Управління сім'ї, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації.

Kryla 1

   «Швидкість та драйв. Літаки, човни, байки та спортивні машини. Надихаючий освітній простір, виставка авіа-моделей та роботехніки, зона майстер-класів, сімейний шаховий турнір, концерт від українських гуртів та можливість піднятися над землею на повітряній кулі. Розваги на будь-який смак для всієї родини 12 травня на території міського парку!» — обіцяли в анонсі організатори фестивалю «Крила». І, варто зазначити, що все дійсно було незабутнє, вражаюче, цікаво та пізнавально.

  «Благодійний розважально-музичний фестиваль "Крила" покликаний об’єднати житомирян і нагадати їм про дитячі мрії. Змалку ми уявляємо себе пілотами, космонавтами, байкерами, співаками, художниками... Та життя має свої плани й омріяні шляхи забуваються. Фестиваль "Крила" підготував для кожного безліч сюрпризів та відкриє багато можливостей, хоча б ненадовго відтворити забуті прагнення», — зазначають організатори заходу.

    Якою ж була насичена програма заходу, який тривав цілий суботній день? А була вона наступною:

   ‒ веслування на човнах «Дракон»;

   ‒ байк-шоу;

   ‒ авіа-шоу з показом фігур вищого пілотажу;

   ‒ експозиція моделей літаків;

   ‒ виставка спортивних автомобілів та іншої техніки;

   ‒ майданчики, на яких кожен зможе перевтілитись у рятівника, водія, пілота;

   ‒ лекції, тренінги, майстер-класи;

   ‒ активності науково-технічного й естетичного спрямування;

   ‒ тематичний кінопоказ;

   ‒ супровід ді-джеїв;

   ‒ розважальний майданчик для дітей;

   Фінальним акордом фестивалю був концерт гуртів української сучасної музики.

Kryla 1

Kryla 1

Kryla 1

Kryla 1

Kryla 1

Kryla 1

Kryla 1

Kryla 1

Kryla 1

Kryla 1

Kryla 1

Kryla 1

Kryla 1

Kryla 1

Kryla 1

Kryla 1

Kryla 1

Kryla 1

Kryla 1

Kryla 1

Kryla 1

Kryla 1

Kryla 1

Kryla 1

Kryla 1

Kryla 1

Kryla 1

Kryla 1

Kryla 1

Kryla 1

Kryla 1

Kryla 1

Kryla 1

Kryla 1

Kryla 1

Kryla 1

Kryla 1

Kryla 1

Kryla 1

Kryla 1

Kryla 1

Kryla 1

Kryla 1

 Катерина Дейнека

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework