Будинок на вулиці Ольжича, який «витримав» під натиском часу. ФОТО

   Затишні, атмосферні куточки Житомира, де є старовинні будинки, де архітектура передає дух старовини, де відчуваєш, що час зупиняється, а ти переносишся в минуле.

 

   Як тільки ми натрапляємо на світлини таких цікавих, атмосферних місці, як тільки є можливість сфотографувати подібні куточки, ми намагаємося це робити і публікуємо фото на нашому сайті. А все тому, що в часи такого стрімкого розвитку  та прогресу все більше задумуєшся над тим, аби всі ці сучасні новобудови, величезні багатоповерхівки в майбутньому, навіть найближчому,  не витіснили старовинну архітектуру, яка береже історію, як вікову, так і понад сторічну. А таке цілком ймовірно, якщо серйозно над цим замислитися. 

   Отож, це все ми говоримо для того, аби донести найважливішу думку: потрібно берегти старовинну архітектуру, інакше вона з часом може просто зникнути, якщо не реставрувати і не відновлювати старі будівлі. А Житомир саме те місто, де точно багато таких будинків, які варто цінувати, плекати, відновлювати: тут багато старих будівель, які, на жаль, перебувають в аварійному стані. Їх, безумовно, варто рятувати.  Про це варто говорити, інакше ми поступово можемо втратити затишні, атмосферні, старовинні куточки, в яких є свій шарм, своя неповторна краса, автентичність.

   Вкотре ми задумалися над цією історією, побачивши світлини користувача мережі Фейсбук, житомирянина Антона Редчиця. Автор допису підписав світлини так: «Ул. Олега Ольжича. Еще один домик "не сдается"...». Пропонуємо і вам, шановні читачі, переглянути ці світлини.

Архітектура 1

Архітектура 2

Архітектура 3

Архітектура 4

 

 

Последнее изменение Вторник, 15/05/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework