До Житомира 13-ий рік поспіль завітало Свято Морозива «Рудь». ФОТОРЕПОРТАЖ

    Цілий рік дорослі та маленькі житомиряни з нетерпінням чекали на грандіозне, масштабне, і, водночас, родинне Свято Морозива від найбільшого виробника «солодкого холоду» України — компанії «Рудь» (ПАТ “Житомирський маслозавод”).

   І нарешті сьогодні, 2 червня, любителів морозива зібрало це чудове Свято яскравих емоцій і незабутніх вражень! На гостей Свята чекало багато яскравих фарб, радості, розваг, атракціонів, веселих конкурсів, незабутнього родинного відпочинку -та час, незабутньо проведений з рідними, близькими та друзями. А головним винуватцем всього дійства стало, звісно ж, найсмачніше морозиво від компанії «Рудь», яке об’єднує цілі родини та дарує дійсно 100% вражень. Саме так, між іншим, і звучить головний девіз Свята — «100% вражень».

   «Наша компанія реалізовує проект "Свято морозива" вже 13-ий рік поспіль. Лише минулого року було проведено понад 30 заходів, які згуртовують наші родини та дарують радість як нашим маленьким прихильникам, так і дорослим поціновувачам "солодкого холоду". У великих містах, в маленьких районних центрах, в різних куточках України ми даруємо єдність: єдність добра, тепла, миру, злагоди, добробуту, любові, порозуміння.

   Цього року Свято Морозива реалізується під девізом "МЕГА"! Ми доклали всіх можливих зусиль, щоб кожен наш гість отримав мегазадоволення та 100 відсотків позитивних вражень! Розширено соціальну складову проекту, розроблено нові активності, збільшено загальну кількість розваг. Сподіваюсь, що кожна родина, яка завітала сьогодні на захід, змогла відчути себе одним цілим.

KLS 2

   Не дарма наше Свято має ще й патріотичну спрямованість, адже лише з любові до рідної землі, до своєї Батьківщини і проявляється любов до ближнього. Зичу усім гарних вражень, приємного й радісного відпочинку на нашому Святі Морозива. Обіцяю, що компанія "Рудь" і надалі впроваджуватиме нові соціальні проекти, буде радувати своєю смачною і якісною продукцією! Зі святом вас, дорогі житомиряни!», — зазначив Петро Рудь, Президент компанії «Рудь» – ПАТ «Житомирський маслозавод», який урочисто відкрив Свято в Житомирі.

  Імпровізоване містечко розваг розгорнулося на майдані ім. С. П. Корольова та Новому бульварі у Житомирі. Зауважимо, що цього року захід змінив формат. Всю територію Свята організатори умовно поділили на дві локації: атракціони та парк розваг. До того ж, цього року максимально спростилися умови потрапляння на атракціони. Відтак, купуючи одне будь-яке морозиво «Рудь» на самому Святі, гість отримував квиток. Цей квиток і був своєрідною перепусткою на активність. Загалом, цього року гостям заходу запропоновано 18 різнопланових видів розваг: для будь-якого віку та різного спрямування.

  Додамо, що справжньою несподіванкою Свята стало розширення парку розваг. Окрім сцени, гості мали можливість відвідати Творчий бульвар, Дитячий сквер, Родинну алею та Спортивну площу. Участь в активностях парку розваг була вільною від квитків і абсолютно безкоштовною! Веселощі кожної локації включали: конкурси та естафети, показові виступи та змагання. Звісно, при цьому всі учасники отримали дарунки, цінні призи та найсмачніше морозиво «Рудь»!

   Варто зауважити, що гостям Свята були до вподоби вже знайомі розваги та активності - але з неменшою цікавістю вони сприйняли і нові локації та фотозони.

  «Сьогодні ми завітали на захід усією родиною: я, чоловік та донька. Ми вже не вперше на Святі Морозива, оскільки тут завжди весело, цікаво, атмосферно. До того ж, тут можна поласувати смачненьким морозивом та гарно відпочити у сімейному колі. Та найголовніше — бачити радісні очі та чути дзвінкий сміх своєї дитини, яка просто у захваті від усього дійства, яке відбувається на сьогодні тут. Оскільки ми бували й на інших заходах, які проходили у Житомирі  в минулі роки, то нам приємно відзначити, що Свято Морозива постійно змінюється, оновлюється, розвивається, вдосконалюється. Це не може не тішити», — зазначила житомирянка Олена.       

KLS 2

   Її донька Вероніка додає: цьому Святі дуже весело та радісно. Мені дуже все подобається. Ми прийшли нещодавно, і я вже знаю, що б хотіла тут спробувати зробити: аквагрим, гарно заплести косу, взяти участь у конкурсах та виграти призи і подаруночки. Хочеться ще багато де побувати та багато всього спробувати. А ще я найбільше люблю морозиво пломбір і тут теж його куштуватиму. Ще хочу спробувати якесь з того, яке ще до цього не їла». 

   Куди ж на Святі без радісної, позитивної атмосфери? А її на заході створювали та забезпечували веселі аніматори у костюмах казкових персонажів та корпоративних героїв компанії «Рудь», а також запальні ведучі, які проводили для маленьких гостей  цікаві конкурси.

   І дорослі, і діти активно підходили до фотозон, облаштованих в імпровізованому містечку розваг, аби зробити світлини на пам'ять. Сяючі очі, радісні посмішки житомирян та гостей міста, які цілими родинами завітали на сьогоднішній захід, красномовніше за усілякі слова підтверджують, що вони отримали справжнє задоволення від цьогорічного Свята Морозива у Житомирі!

   Більше подробиць про Свято — на сайті https://svyato.rud.ua/

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

KLS 2

Катерина Дейнека

 

Последнее изменение Суббота, 02/06/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework