Як діти розтоплювали крижинки в серцях глядачів на благодійній виставі. ФОТОРЕПОРТАЖ

   У четвер, 31 травня, на сцені літнього театру «Ракушка» у Житомирі відбулося справжнє свято дитинства, таланту, творчості та добра — благодійна вистава «Крижане серце».

   Представили її артисти театральної студії Аліни Зубоовї та за участі артистів балету з Клубу танцювального спорту «Данс Лайф».  Спершу нагадаємо, що вперше цю виставу презентували на початку цього року, 12 січня. Варто зазначити, що тоді глядач надзвичайно тепло та з вдячністю зустрів нове дійство. Цього ж разу все також відбулося якнайкраще, і вистава також припала глядачам до душі, а головне — викликала в усіх присутніх щирі, непідкупні, живі емоції.   

Photo 1

   Гостями свята стали учні інтернатних закладів та загальноосвітніх шкіл міста. Маленькі таланти, віком 5‒10 років, продемонстрували чудову акторську майстерність, змогли передати надзвичайні враження та емоції глядачам. Крім того, усі бажаючі могли сфотографуватися та поспілкуватися з улюбленими героями у фотозоні «Крижане Серце».

  Особливо це театральне видовище «Крижане серце» зачарувало наймолодших глядачів, які із захопленням спостерігали за всіма перипетіями, з я якими зіштовхувалися герої цього музично-танцювально-театралізованого дійства, а також за тим, як вони долали різні труднощі на своєму шляху. Дітки сміялися, веселилися і водночас хвилювалися та співпериживали юним акторам, які грали у благодійній виставі.

Photo 1

  Після завершення заходу організатор та режисер-постановник студії Аліна Зубова написала на своїй сторінці у Фейсбук: «Щиро вдячна всім, хто підтримав та долучився до благодійної вистави "Крижане Серце". Разом ми можемо творити дива, об'єднавшись задля доброї справи. 2 місяці шаленого життя репетицій, неймовірних вражень, яскравих спогадів та щасливого завершення. Браво! Пишаюсь вами, лю)».

   «Алина, спасибо Вам огромное за этот день, за эти эмоции, переживания, слезы радости и безумную гордость! Два месяца назад нам казалось это невозможным! Было неле гко, но оно того стоило! Мы это сделали! Браво Вам, браво нашим деткам, ну и, конечно же, браво Сказикам!», — написала вже інша користувачка — Олена Рибчинська —  в мережі Фейсбук.

   У виставі «Крижане серце» пролунали дуже важливі слова про те, що любов нас дійсно може спасти, вона творить дива, як це й трапилося за сюжетом вистави. І саме любов є тією потужною силою, котра здатна розтоплювати крижинки в людських серцях... І діткам-акторам, які брали участь в цьому театральному дійстві, точно вдалося розтопити крижинки в серцях глядачів!

Photo 1

Photo 1

Photo 1

Photo 1

Photo 1

Photo 1

Photo 1

Photo 1

Photo 1

Photo 1

Photo 1

Photo 1

Photo 1

Photo 1

Photo 1

Photo 1

Photo 1

Photo 1

Photo 1

Photo 1

Photo 1

Photo 1

Photo 1

Photo 1

Photo 1

Photo 1

Photo 1

Photo 1

Photo 1

Photo 1

Photo 1

Photo 1

Photo 1

Photo 1

Photo 1

Photo 1

Photo 1

Photo 1

Photo 1

Photo 1

Photo 1

Photo 1

 Новини Житомира

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework