Уродженка Новограда-Волинського Олена Яковлєва сподівається, що їй скасують заборону в'їзду в Україну

  Російська кіноактриса Олена Яковлєва вважає образливою заборону в'їзду в Україну через відвідування Криму.

 

  Про це вона розповіла сьогодні на прес-конференції в Сімферополі, передає 04141.com.ua.

  «Мені дуже прикро, тому що у мене там родичі. Слава Богу, це не заважає їм приїжджати до мене, відвідувати мене. Я думаю, що це непорозуміння, яке відбувається з тими людьми, яким чомусь забороняють в'їжджати», - сказала актриса.

  Яковлєва розповіла, що хоче знову спробувати приїхати на Україну, коли закінчиться дія заборони на в'їзд. «У мене в паспорті написано, що я народилася на Україні, в місті Новограді-Волинському Житомирської області, я і Леся Українка. Мені дуже приємно про це говорити, приємно згадувати, - сказала вона. - Ось сталося це нещастя - заборонили три роки в'їжджати. Ще рік залишився. Потім поїду спробую ще раз».

  Перебуваючи у Криму, в порушення діючого законодавства України, Олена Яковлєва виступить з творчими вечорами «Відверта розмова» в чотирьох містах півострова: Сімферополі, Ялті, Євпаторії та Севастополі.

  Чи пропустять прикордонники через рік на територію України Олену Яковлєву? Запитання риторичне, дивлячись на її тур по містах окупованого Криму та його відвідини в порушення чинного порядку.

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework