Як у Житомирі мега популярний DZIDZIO «запалював». ФОТО

   Всеукраїнський мега тур DZIDZIO під назвою «Super-Puper» стартував 26 травня. І ось вже майже за місяць, 22 червня, концерт в межах цього туру відбувся у Житомирі.

   Локацією для проведення цього масштабного заходу став літній театр «Ракушка». І дорослі, і мали заряджалися неймовірним позитивом, атмосферою гумору, грайливості, веселої музики та захоплюючим шоу. І забезпечував ту атмосферу, заряджав усіх своєю нестримною енергією, запалом хто? Звісно ж, він — мега популярний DZIDZIO!   Хто ж іще, як не він та, звичайно, його команда, усі, хто долучився до організації туру та тих людей, які виступали на сцені та дарували людям свято.

   І дорослі, і особливо малі, в захваті від позитивної творчості Михайла Фоми (справжнє ім'я DZIDZIO). Про це навіть говорять коментарі людей в соціальних мережах після вчорашнього концерту в Житомирі. Зокрема, житомиряни в мережі Фейсбук публікують світлини із заходу, діляться враженнями від концерту. З тих дописів та коментарів, та й з деяких фото, видно, що зал був повністю заповнений, квитки розкуповувалися, ніби гарячі пиріжки, а багато хто прийшов з дітьми.

  Пропонуємо подивитися декількома фото, якими в соціальних мережах поділилися ті, хто був на концерті. На світлинах вони показали, як DZIDZIO та його команда «запалювали» в Житомирі.

  Наприклад, це допис Тетяни Пашкевич, яка в публікації написала: «Супер-пупер мега популярний хто? #Дзідзьо запалив #Житомир @ Zhytomyr».

Dzidzjo 1

Dzidzjo 1

Dzidzjo 1

Dzidzjo 1

Dzidzjo 1

Dzidzjo 1

   Фото зі сторінки Тетяни Пашкевич у Фейсбук

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework