Прогулянка найвідомішими куточками Житомира. ФОТО

   Корбутівка, Монумент Вічної Слави, вулиці Михайлівська, Київська, сквер по вулиці Лятошинського — такі знайомі та звичні багатьом житомирянам місця в обласному центрі. Чи не так, шановні читачі?

    Саме їх на світлинах, якими поділився житомиряни Олег Устинович на своїй сторінці у Фейсбук, ви можете побачити.

    Проходячи повз, поринувши в свої турботи, проблеми та думки, ми не завжди помічаємо красу навколо нас, особливостей того чи іншого місця, не завжди вдається поринути в ту атмосферу, яке воно несе. Але все ж бувають миті, коли знаходиш час, пильно вдивляєшся в деталі, знаходиш можливість насолодитися тим, що тебе оточуєшся, маєш нагоду все краще роздивитися, побачити краса та шарм тієї чи іншої вулички тощо.

   Завдяки світлинам, які роблять житомиряни, ми можемо побачити, яким бачить той чи інший куточок міста автор конкретних фото. І це дуже цікаво, оскільки у кожного ж своє сприйняття. Отож, пропонуємо здійснити з нами ще одну невеличку прогулянку Житомиром.   

    Також зауважимо, що це ще весняне  місто — фото опубліковані автором ще 29 квітня. Заодно ми й пропонуємо згадати і поглянути, яким було місто в квітні, простежити його зміни.

Misto23 2Misto23 3

Misto23 4

Misto23 4

Misto23 4

Misto23 4

Misto23 4

Misto23 4

Misto23 4

Misto23 4

Misto23 4

Misto23 4

Misto23 4

Misto23 4

Misto23 4

Misto23 4

Misto23 4

Misto23 4

Misto23 4

Фото: Олег Устинович

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework