Професійні моделі в кадрі і поєднання контрастів: у Новограді відкрилась фотовиставка

  10 липня у Будинку офіцерів відкрилась фотовиставка робіт випускників "Базового курсу з основ фотографії".

  Організатор: Art студія талантів, керівник Ксенія Потоцька.Викладач, фотограф: Катерина Кармазіна. Експозиція триватиме з 10 по 13 липня у години роботи Будинку офіцерів. Подивитись на виставку зібралось чимало звягельчан, - повідомляє Новоград Сity

  — Випускники курсу "Базовий курс з основ фотографії" проходили навчання та здобували початкові навички з мистецтва фотографії протягом трьох місяців. Сьогодні настав час підбити підсумки. Тому презентуємо вашій увазі дипломні проекти учнів, — розповідає Катерина Кармазіна. — Протягом курсу я намагалась передати учням свої знання і базу, досвід як у теоритичному, так і практичному планах.

ok11071828

  Більше часу ми працювали практично — знімали у різних студіях зі світлом і на природі. Запрошували на зйомки професійних моделей для того, щоб випусники набули досвіду і могли далі повноційно займатись фотографією. Сьогодні у нас чотири випусники. Не всі дійшли, щоправда, від початку. Наймолодшому випускнику Максу — 12 років, а Ірина — старша за мене. Як бачите, вікова категорія необмежена. 

 На виставці представлені випускні роботи на головному стенді, а також фотосушка із роботами протягом навчання. Тут можна побачити і перші роботи, де є помилки, і повноцінні, завершені кадри.

ok11071830

ok11071831

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Среда, 11/07/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework