На фестиваль «Мі-сі-соль» приїде письменниця Ірен Роздобутько

   На фестиваль авторської пісні імені Олександра Щиріна «Мі-сі-соль» приїде письменниця Ірен Роздобутько. Про це повідомили організатори фестивалю, який відбудеться 21 липня у селі Дениші Тетерівської ОТГ.

   «Ірен встигла в житті багато чого – закінчити два університети, змінити своє життя тричі, попрацювати і офіціанткою і Снігуронькою, журналістом-оглядачем і редактором глянців, взяти участь у створенні семи кінофільмів, побувати переможцем літературного конкурсу «Коронація слова» в 2000, 2001, 2005 роках. І 21 липня письменниця буде у нас на фестивалі», - розповіла Людмила Лашкул, співорганізатор фестивалю.

kd17071805 2

   Також серед гостей фестивалю - відомі українські бардівські виконавці: Віктор Байрак (м. Вінниця), Інна Труфанова (м. Київ), Микола Чернявський (м. Київ), Володимир Каверін (м. Київ), Валерій Марченко (м. Рівне). Бажаючі долучитись до фестивалю у якості учасників та гостей мають заповнити анкету за посиланням:

kd17071805 1

    http://bit.ly/2KWZWx6 

   Програма фестивалю:

  •   19 липня в Житомирі о 18.00 на вулиці Михайлівській (майдан перед будинком Трибеля) відбудеться концерт-візитівка гостей фестивалю;
  •   20 липня в селі Дениші, Тетерівської ОТГ, відбуватиметься реєстрація та прослуховування учасників фестивалю та будівництво ярмаркового містечка;
  •   21 липня у селі Дениші відбудеться фінальний концерт та визначення переможців.

   Гостей фестивалю очікують майстер-класи, фірмові Тетерівські страви, знайомство з туристичними родзинками Тетерівської громади (Замок Терещенків, Дуби-велетні, Преображенський Тригірський чоловічий монастир та ін.) та  таємницями родини цукрозаводчика Терещенка від нашого екскурсовода. Крім того, гості зможуть спробувати себе у скелелазінні під керівництвом досвідчених інструкторів на скеледромі «Дениші», а також  придбати на згадку сувеніри.

kd17071805 3

   Для представників ЗМІ Тетерівська ОТГ 21 липня організовує безкоштовний трансфер Житомир-Дениші та щедро нагодує кулішем. Реєстрація ЗМІ відбувається за телефоном 096-654-47-12 (Валентина Дверник – начальник відділу культури та туризму Тетерівської ОТГ).

kd17071805 4

kd17071805 5

 

Последнее изменение Вторник, 17/07/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework