×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

250 тисяч гривень і поїздка в Дубай: вчителька з Новограда стала фіналісткою Global Teacher Prize

  Серед ТОП-50 фіналістів, яких оголосила сьогодні, 15 серпня, престижна премія Global Teacher Prize Ukraine вчитель ліцею № 11 Оксана Андрійчук.

  Global Teacher Prize Ukraine — це щорічна національна премія для вчителів, яка відзначає досягнення вчителя не лише щодо своїх учнів, а й щодо суспільства, та підкреслити важливість педагогів в Україні. Цю премію в 2017 році заснувала ГС "Освіторія" після підписання меморандуму з фондом Varkey GEMS Foundation, - про це повідомляє Новоград City

  Цього року переможець отримає 250 тисяч гривень, рік безкоштовного навчання від "Освіторії" і поїде в березні 2019 року на Global Education & Skills Forum 2019 у Дубай, де познайомиться з найкращими вчителями світу та відомими людьми, що переймаються освітою.

  Анкети ТОП-50 оцінювали представники дружніх освітніх організацій — EdCamp, EdEra, Microsoft, Impact Hub Odessa, !FEST/Школа вільних і небайдужих, Цифрове видавництво MCFR: Освіта.

  Під час відбору ТОП-50 анкету кожного учасника перевірили три людини (асесори) у різних містах України. Вони оцінювали кожне з питань від 0 до 5 балів. 

  – Минулого року я вже пробувала свої сили у цьому конкурсі, але не пройшла в ТОП-20. Тому, в цьому році спробувала ще раз, адже той досягає чогось, хто не зупиняється, зазнавши невдачі. Я дійсно очікувала потрапити в ТОП-50, але прочитавши, що подали заявки понад 1900 вчителів вирішила: буду вдячна за будь-який результат. ТОП-50 – це величезне визнання, за яке я щиро дякую своїм рідним, колегам, учням, всім хто вірить у мене і підтримує на всіх рівнях, – ексклюзивно для Novograd.city розповіла вчитель історії, правознавства, художньої культури Оксана Андрійчук.

  31 серпня стануть відомі імена ТОП-10 вчителів країни. 

Джерело: Новоград City

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Среда, 15/08/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework