Виготовляємо бюджетні ворота у двір у Києві: який матеріал краще використати для зашивки полотна, розповідають фахівці brama-market.lviv.ua

  Існує думка, що недорогі в'їзні системи занадто швидко зношуються, через що незабаром стають непридатними для захисту території. Однак це не зовсім так: автоматичні відкатні ворота з бюджетної категорії можуть прослужити не один десяток років, якщо їх виготовлять з надійних матеріалів.

   На термін експлуатації безпосередньо впливає тип зашивки полотна. Стулка повинна витримувати несприятливий кліматичний вплив і відрізнятися стійкістю до механічних пошкоджень. Сьогодні досвідчені спеціалісти «БРАМА МАРКЕТ» пояснять, які матеріали добре підійдуть для заповнення полотна, і при цьому не зроблять конструкцію дорогою.

  Розсувні ворота з ролетного профілю - особливості та переваги

 Алюмінієві ламелі часто використовують для збірки полотен вуличних в'їзних систем. Незважаючи на низьку вартість, профілі відрізняються стійкістю до корозії та вітрового навантаження. Зазвичай для їх виготовлення застосовуються алюмінієві елементи товщиною 19 мм, які ретельно заповнюють пінополіуретаном. Однак варто пам’ятати, що у даного типу зашивки є схильність до механічних пошкоджень: полотно відкатних воріт з профілю може деформуватися при ударі. Збільшити жорсткість виробу допоможуть ламелі екструдованого типу. Порожні елементи відрізняються більш товстими стінками та міцними перемичками, розташованими всередині. Конструкція з такою зашивкою буде досить міцною та захищеною від утворення вм'ятин. Якщо ви бажаєте забезпечити зручний доступ на територію та замовити ворота з хвірткою – даний тип заповнення відмінно підійде. Дверцята, зібрані з екструдованих ламелей, будуть надійно захищені від вандалів.

  В'їзні ворота з профнастилу: якість, що перевищує ціну

 Вулична конструкція, обладнана полотном з профільного листа, буде служити не менше ніж 20 років за умови коректного поводження із нею. Матеріал відрізняється стійкістю до зносу, оскільки його обробляють спеціальним полімерним розчином. У поєднанні з цинковим шаром, захисне покриття перешкоджає утворенню іржі на виробі, а також не дозволяє зовнішнім чинникам негативно впливати на нього. Відкатні ворота з профнастилу витримують різкі перепади температур, сильний вітер, підвищену вологість, вплив прямих ультрафіолетових променів і не тільки. Незалежно від кліматичних умов, колір і структура полотна зберігають свої властивості. Варто відзначити, що недорогий профлист має досить лаконічне оформлення, і його зазвичай фарбують в базові відтінки. Однак за бажанням замовника заповнення стане набагато привабливішим. Стулку можна задекорувати під натуральну деревину та прикрасити її за допомогою кованих елементів ручної роботи. Для того, щоб в'їзна система не тільки мала стильний вигляд, але і була максимально жорсткою – обирайте полотно з подвійною зашивкою, забарвленою з обох боків. Завдяки такому рішенню конструкція стане міцною та надійною, що позитивно позначиться на терміні її експлуатації.

  Як замовити недорогі ворота для приватного будинку в Києві?

  Довговічні в'їзні системи з бюджетним заповненням можна придбати в нашому інтернет-магазині. Для цього просто зв'яжіться з менеджером за телефоном +38 (067) 112-18-69 або +38 (050) 356-21-14. Обов’язково вкажіть, яким має бути дизайн та розмір воріт на замовлення. Консультант озвучить вартість індивідуального виготовлення системи та допоможе підібрати додаткові аксесуари: пристрої безпеки, електричний привід для комфортного управління (наприклад, FAAC або CAME) тощо. Для ознайомлення зі зразками матеріалів приїжджайте до демонстраційного салону «БРАМА МАРКЕТ Київ» за адресою: вул. Велика Окружна, 4, Ашан Променада Парк, офіс 334.

ворота

Vidkatni vorota z profnastylu v Kyevi

Rozsuvni vorota z roletnogo profilyu v Kyevi

 

 

 
Прочитано 9581 раз

Последнее изменение Пятница, 07/09/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework