×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

На вихідних житомирян чекає козацький куліш та напої з цілющих трав

  22 вересня у місті Житомирі за  підтримки  Житомирської міської ради, Житомирської обласної державної адміністрації відбудеться четвертий благодійний фестиваль  «Берегиня Полісся. Свято з українським конем».

  Фестиваль започатковано у 2015 році для  інтеграції дітей та молоді з інвалідністю в суспільстві, поширення національно-патріотичного виховання дітей та молоді, популяризація українських традицій та здорового способу життя, проведення здорового дозвілля родин.

  Метою фестивалю є  підтримка дітей та молоді з інвалідністю та допомога в  реабілітації даної категорії  дітей та молоді.

  Громадська організація «Берегиня Полісся» є організація, яка здійснює допомогу  дітям  та молоді з інвалідністю, дітям  та родинам учасників АТО  за допомогою оздоровчої верхової їзди (іпотерапії) та анімалотерапії, проводить оздоровчу, просвітницьку, культурну та спортивну діяльності.

  За три попередні роки проведення фестиваль став  родинним святом, на який приходять житомиряни родинами та з великим задоволення приймають участь.

  На фестивалі показують своє вміння їздити верхи дітки з інвалідністю, дівчата та жінки демонструють свою красу та модні сукні верхи на конях,  каскадери вражають присутніх своєю майстерністю, народні майстри проводять майстер-класи та тішать гостей народними виробами, співаки дарять гарні українські пісні, а козаки частують українським кулішем. Фестиваль – став святом радості, незабутніх вражень та порозуміння.

ok 21.09.8080gif

Джерело: zt-rada.gov.ua

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Пятница, 21/09/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework