Тендер державних закупівель

  Тендер — це ринкова форма відбору пропозицій на надання послуг, виконання робіт або постачання товарів. Проводяться торги за наданими замовником умовам. Учасник, який подав пропозицію, що максимально відповідає вимогам документації, оголошується переможцем.

   На відміну від аукціону, учасники тендера не мають можливості ознайомитися з умовами, запропонованими конкурентами. Таким чином виключається ймовірність змову між учасниками з метою завищити ціну на надання послуг.

  Державні закупівлі на електронних торговельних майданчиках

  Проходять в формі тендера, бувають:

  • відкриті;
  • закриті.

  На відкритих торгах брати участь може кожен, хто надасть необхідний пакет документів. Велика кількість учасників гарантує розміщення замовлення на дуже вигідних умовах.

  На закритих торгах список учасників визначає замовник. Така форма дозволяє значно скоротити час на обробку заявок від учасників. Закриті тендери проводять у разі необхідності термінового замовлення.

  Також, тендер державних закупівель прийнято класифікувати на одноетапний і двохетапний. У першому випадку замовник надає чіткі умови і переговори між учасниками торгів заборонені. У другому випадку організатор надає чорнову документацію і після отримання пропозицій від потенційних виконавців формує остаточний варіант і відсіває невідповідні пропозиції.

  Електронні торгові майданчики

  Smarttender.biz — електронна торговельна площадка, яка пропонує державним і комерційним організаціям інтернет-простір для підвищення ефективності бізнесу за рахунок:

  • оптимізації тимчасових і грошових витрат;
  • прозорості кожної угоди;
  • широкої клієнтської бази;
  • чесної конкуренції;
  • автоматизації формування звітності.

  Після успішної акредитації на майданчику ви можете брати участь в торгах в якості замовника або виконавця. Smarttender.biz була заснована в 2013 році і є офіційною майданчиком системи ProZorro. Таким чином, зареєстровані користувачі отримують доступ до центральної бази даних з електронних торгів.

 
Прочитано 4571 раз

Последнее изменение Среда, 10/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework