Відома телеведуча, уродженка Житомира Наталія Мосейчук розповіла про дітей, пироги та школу Супергероїв

  Починаючи з 8 жовтня, на всіх розкладках преси ви зможете побачити свіжий номер журналу «Теленеделя» з відомою телеведучою, уродженкою Житомира Наталією Мосейчук на обкладинці та ексклюзивним інтерв’ю.

 

  Що допомагає телеведучій бути успішною на роботі та супермамою двох синів? Наталія хоч і давно працює на телебаченні, але впевнена, що кожна жінка має старатися знаходити час добре годувати дітей та чоловіка.

  …Ось вчора спекла пиріг «Карпатка». Старший син Антон виграв семестр безкоштовного навчання у Відні, вдома його немає. Але є ж ще Матвій і чоловік, я не можу позбавити їх смакоти і запаху домашньої випічки – зізнається ведуча.

  …Молодшому сину Матвію, восени виповнилось 6 років, але до школи він не пішов, син добре читає, рахує, пише з мого телефону SMS та надсилає нашим спільним друзям, після чого я вибачаюсь перед ними. Психологічно він не готовий до школи, тож вирішили, що піде на наступний рік - ділиться Наталія.

  До дня вчителя ведуча програми «ТСН» Наталія Мосейчук вчителька англійської мови за фахом – зізналася, що мріяла стати педагогом.

  …Мені здається, я була б хорошим вчителем. Я обожнювала мову, роботу з дітьми, поважала їх як особистостей - учням страшно подобалося, коли зверталася на «ви». Так що вдавалося знаходити спільну мову. До речі, може, саме завдяки своїм основним фахом я і потрапила на телебачення.

  До роботи в ефірі телеканалу 1+1 у ведучої з недавніх пір додалася ще одна важлива місія – вона особисто курує освітній проект «Право на освіту» та відкриває школи в лікарнях. Телеведуча розповіла про успіхи проекту яким опікується, як вдалось зібрали усю суму, необхідну для відкриття нового класу Школи Супергероїв у відділенні токсикології Національної дитячої клініки  Охматдит та як співпрацює з Міністром освіти Лілею Гриневич, щодо запуску шкіл у 33-х великих дитячих лікарнях України.

  Що робить щасливою відому телеведучу, про що мріяла у дитинстві, як виховує синів та як допомагає батькам хворих дітей збирати кошти на лікування коли довіряють мільйони глядачів? - повну версію інтерв’ю читайте в журналі «Теленеделя» №41.

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework