×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Душа і серце Житомира: Тетяна Лаврінець презентувала художню виставку. ФОТО

  Графіка та олійний живопис, які відображають душу і серце Житомира, можна побачити в кав’ярні-кондитерській «Теретенія». 

  У двох кавових залах відкрилась 4 жовтня персональна  виставка житомирської художниці та майстрині Тетяни Лаврінець. До уваги відвідувачів Тетяна представила нові ексклюзивні роботи.

  Акцент виставки – Житомир, який оповитий романтикою, закоханістю та теплими квітковими барвами.

  «Кожна робота уже частинка життя, - відзначає художниця. – Мене надихають люди, їхнє ставлення до мене, добрі приємні вчинки, які мотивують творити. Це квіти, які дарує мій чоловік. Це може бути також шопінг. Переважно те, коли зі мною стається щось хороше, бо коли погане – це неможливо: руки трусяться, і нічого робити не хочеться. А тут – це наче на молекулярному рівні: складаються якісь позитивні емоції, і все один до одного складається в рухи, і на полотні виходять мазки, або акварель тече туди, куди саме потрібно».

  Художня виставка для Тетяни уже не перша, її картини добре відомі як на Житомирщині, так і в Україні й далеко за межами (в Канаді, США, Китаї, Японії, Європі).

  «Для мене це завжди неочікувано, коли мої картини замовляють на подарунок. Адже я маю створити та передати в картині такі емоції, щоб вони могли тішити майбутнього власника роботи. Я завжди переживаю, чи змогла передати цю атмосферу. Проте безмежно приємно, коли мої роботи впізнають та відзначають їх рівень», - ділиться Тетяна.

  Виставка увібрала декілька графічних робіт та олійних пейзажних картин. Та художниця не залишає свої акварелі, на які іноді шукає роками наснаги, аби ті вийшли надихаючими:

  «Колись після закінчення університету у Львові і під час навчання я пробувала акварельний живопис, який тоді виславлявся. І навіть зараз в мене є роботи, які початі ще тоді, 6-7 років тому. Я їх з часом просто завершую. Вони лежать і чекають свого часу, своєї участі, і тільки зараз я завершую їх і підписую саме роком завершення.  Свого часу я мала нагоду навчатись у художника Франца Осовського. Багато чого я увібрала зі створення етюдів. Та найприємнішим було почути в свою адресу: «це та людина, з якою я можу позмагатись на шпагах в плані акварелі». Проте, техніка в якій я пацюю - це реалізм, живопис, місто Житомир, те, що оточує, те, що я бачу та що надихає».

  На виставці зібрані роботи за останні два роки і також за останні чотири місяці, над якими працювала  Тетяна під час догляду за своєю маленькою донечкою.

  Крім того, художниця не зупиняється на досягнутому і експериментує з техніками та навіть напрямками діяльності. Майстриня робила монохромний розпис стін, а у майбутньому хоче взятись за створення скульптурних композицій та освоїти графічний планшет.

  Усі поціновувачів живопису і графіки зможуть оцінити роботи талановитої художниці протягом осені з 8:00 до 21:00 в кав’ярні-кондитерській «Теретенія» (за адресою Пушківська, 24).

ok10108234

 

 

Последнее изменение Среда, 10/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework